Teknik Mekanik Tesisat Ürünleri: Mer Mekanik Mühendislik

Türkiye’de son dönemler yapılan prestijli özel ve kamu projelerinde mekanik tesisat ürün tedariği en çok tercih edilen mer mekanik mühendislik bayiliğini yaptığı kaliteli ve öncü markalar yanı sıra stok teslim uygun fiyat ile tercih sebebi haline gelmiştir.

Son yıllarda Türkiye’de yapılan TOKİ konutlarda kullanılan ve konut daire başı yakılan yakıt oranını ölçen teknik tesisat malzemesi ultrasonik kalorimetreler için anında stok teslim ve en uygun fiyat garantisi ile ürün tedariğin de Atlas sayaç bayiliğinde ilk sırada yer alan mermekanik mühendislik hizmetlerine devam etmektedir. Merkezi sistemlerden gelen sıcak suyun daire başına ne kadar kullanıldığı hesaplaması sayesinde hakkaniyetli yakıt ücretini pay eden halk arasında da pay ölçer olarak bilinen ve kullanıldığı mahalin daha büyüklüğü (blok ayrımları gibi) ve tesisatın fiziki yapısı itibari ile hem dişli hem flanşlı kalorimetre ürünlerini anında stok teslim ile mermekanik mühendislik tarafından tedarik edilebilmektedir.

Mekanik Tesisat Boru İzolasyon Ürün Tedarikçisi

Mer Mekanik
Mer Mekanik

Projelerin yapıldığı yer ve şehirlerdeki iklimsel şartların mekanik tesisat hat ve üzerindeki teknik tesisat malzemelerine verdiği zararlar bölgelere göre değişkenlik göstermektedir. Örnek vermek gerekir ise sıcak bir şehirde yapılan hamamın soğutma hatlarında kullanılan fancoillere ait gerekli izolasyon yapılmaz ise zamanlar o fancoiller terleme yapacak ve bulunduğu hat üzerinde nem ve pasla zarar verecektir. Bu sebep ile mekanik tesiasat izolasyon guruplarının kalitesi ve kullanım amacına uygun ürün seçiminde mermekanik mühendislik camyünü boru izolasyonı ODE bayiliği ve kauçuk boru izolasyonu pa flex markalarına ait bayilikleri ile ürün tedariği sağlamaktadır. Proje bayiliği sayesinde camyünü boru izolasyonu ve kauçuk boru izolasyonu ürün gruplarında en iyi iskonto ve hızlı sevkiyat ile bayilik birinciliği sürdürmektedir.

Termostatik Karışım Vanası

Termostatik Karışım Vanası
Teknik Mekanik Tesisat Ürünleri

Teknolojinin hızla geliştiği çağımızda mekanik tesisat ürünlerin de hızla gelişim ve ARGE sayesinde yenilikçi ürünler üretilmeye başlanmıştır. Kalitesi ile dünya’ca ünlü callefi markasına ait Türkiye bayiliği ile özellikle son yıllarda hayata geçirilen projelerde yer alan termostatik karışım vanası mer mekanik mühendislik firması tarafından projelere tedarik edilmektedir. Merkezi sistemlerde sıcak suyun istenilen sıcaklığa erişiminde ve aynı derecede suyun hatta tedarik edilmesinde kullanılan termostatik vana TOKİ onaylı ürünü ile mermekanik mühendislik firması tarafından tedarik edilebilmektedir.

MER Mekanik mühendislik firması mekanik tesisatda ürün tedariği amacı ile Ankara merkezli kurulmuş olup, 14 yıllık sektörel tecrübesi ile ürün tedariği yanı sıra teknik konularda da destek vermektedir. Mer Mekanik mühendislik bünyesinde güçlü markalara ait, Ayvaz vana, kalde PVC PPRC, callefi, danfos, etna pompa gibi bayilikleri ile sektöründe haklı öncü konumuna gelmiştir. 0312 911 58 89 sabit numara yanı sıra 0554 458 82 97 numaralı whatsapp hattından ulaşabilirsiniz.

Firmayı ziyaret etmek için bağdat cadddesi mehmet emin Erdoğan iş merkezi 93/35 adresinden ofislerine ulaşabilirsiniz.

Bilgilendirme
Mekanik Tesisat

Teknik Mekanik Tesisat Ürünleri SSS

Termostatik Karışım Vanası Nedir?

Sıcak su ve soğuk suyun karıştırılmasıyla belirli bir sıcaklıkta suyun elde edilmesini sağlayan bir tesisat elemanıdır. Genellikle ısınma sistemlerinde ve sıcak su temini için kullanılırlar.

Termostatik Karışım Vanası Nasıl Çalışır?

Karışım vanası, termostatik bir eleman içerir. Bu eleman, su sıcaklığını ölçer ve vananın içindeki mekanizma ile sıcak ve soğuk suyun karışmasını düzenler. Hedef sıcaklık ayarlandığında, vananın içindeki mekanizma sıcaklık değişikliklerine yanıt vererek karışım oranını ayarlar.

Termostatik Karışım Vanaları Nerelerde Kullanılır?

Sıcak su temini için kullanılır. Özellikle duş ve lavabo gibi sıcak su gereksinimi olan yerlerde kullanılırlar. Ayrıca endüstriyel uygulamalarda da kullanılabilirler.

Kauçuk İzolasyon Levhaları Nedir?

Yüksek elastikiyet özelliklerine sahip kauçuk malzemeden üretilen izolasyon ürünleridir.

İlgili Bağlantılar

Tanıtım Yazısı

Fayans Fiyatları

Demir Fiyatları

Boya Fiyatları

Hurda Fiyatları

Kereste Fiyatları

Muharrem Eminoğlu
Muharrem Eminoğlu

Veri analizi ve raporlama süreçlerinde yenilikçi, sürdürülebilir iş hayatını benimsiyorum. Bilişim sektörü ve sektörde uygulanan pazarlama stratejilerini yakından takip ediyorum. Blog yazmayı seviyorum.



Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


error: