Pitbull Token Nedir? Nereden Alınır?

Son günleri pöpüler kripto parası, Pitbull Token Nedir? Nereden Alınır?

Sahipliğinden feragat edilen ve yaratıldıktan sonra topluluğa verilen kendi kendine hisseli bir jetondur. Pitbull (PIT) Token, grafik tasarımcılar, yazılımcıların ve yazarlar gibi pek çok farklı sektör çalışanı barındırır. Pitbull platformunda hisse sahibi olmak amacı ile edinilen PIT Coin, piyasaya yeni giriş yapan bir token’dır.

Pitbull Token, yatırımcıların hem topluluk hem de gelişim açısından projeye entegre edildiği benzersiz bir sosyal deney haline geldi.

Kripto para birimleri yatırımcıların risk alarak yatırım yapabilecekleri yüksek riskli bir varlıktır ve yatırımcıların yatırım yapmadan önce iyi araştırma yapmaları ve kararlarını kendi risk profillerine uygun şekilde almaları önerilir.

Karekod Blog
Pitbull Token
Pitbull Token

Pitbull Token Nereden Alınır?

17 Mart 2021’de Binance Akıllı Zincir ağında yayınlanan Pitbull projesi, başlangıcından bu yana topluluk içindeki gönüllüler tarafından yinelemeli olarak oluşturuldu ve geliştirildi. Grafik tasarımcılar, yazarlar, web geliştiricileri, etkileyiciler, pazarlamacılar, veri analistleri, çevirmenler ve daha fazlası, Pitbull’un topluluk odaklı başarının ilham verici bir modeline dönüşmesine yardımcı olmak için yetenekleriyle katkıda bulundular.

Topluluğu tarafından bu kadar kısa sürede elde edilen çok fazla ilerleme ile Pitbull, Sosyal Blok Zincirinin bu ilerici, heyecan verici çağında sağlam bir kilometre taşı olarak duruyor.

Pitbull token nasıl alınır Satın Al

Pitbull Token Nedir? Nereden Alınır?
Tokenomics

Tokenomik:

  • 100.000.000.000.000.000 ilk toplam tedarik
  • % 50 kara deliğe yakıldı, bu da ücretlerden sürekli olarak büyüyor
  • İşlem başına 500.000.000.000.000 maksimum Pit sınırı
  • Kara delik dahil tüm sahiplere yeniden dağıtılan % 2 ücret
  • Akıllı sözleşme ile likidite havuzuna eklenen ve sonsuza kadar kilitlenen satış işlemlerinde % 2 ücret

Pitbull Kısa vadeli

Mart 2021
Denetim başvuruları ve incelemeleri
Nisan, 2021
Coinmarketcap, IndoEx, Coint Tiger, WhiteBIT’de Listelemeler. Resmi Pitbull NFT’leri.
Mayıs 2021
Hayvan barınaklarına bağış

Pitbull Uzun Vadeli

Haziran 2021
$ PIT Ürün serileri
Temmuz 2021
Pazarlama, müzik ve gelecekteki listeler için daha geniş bağış havuzları.
Ekim 2021
Yönetişim belirteci süreci / ürünün evrimi

Pitbull Token

Pitbull Coin

Pitbull, oluşturulduktan sonra mülkiyetinden vazgeçilen ve topluluğa verilen bir otomatik bahis tokenidir. 17 Mart 2021’de Binance Akıllı Zincir ağında, sözleşmeden vazgeçilmiş ve oluşturulması sırasında Likidite yakılmış olarak oluşturulan Pitbull, tamamen işlevsel, merkezi olmayan, %100 topluluk odaklı bir projeye dönüştü.

BSC nedir?

Binance Akıllı Zincir (BSC), akıllı sözleşme tabanlı uygulamaları çalıştırmak için oluşturulmuş bir blok zinciri ağıdır. BSC, Binance’in yerel Binance Chain (BC) ile paralel çalışır ve kullanıcıların her iki dünyanın da en iyisini elde etmesini sağlar: BC’nin yüksek işlem kapasitesi ve BSC’nin akıllı sözleşme işlevselliği.

Platformun amacı, geliştiricilerin merkezi olmayan uygulamalar (DApps) oluşturmalarını sağlamak ve kullanıcıların dijital varlıklarını zincirler arası düşük gecikme süresi ve büyük kapasite ile yönetmelerine yardımcı olmaktır.

Pitbull Token Nedir? Nereden Alınır? başlığı yatırım tavsiyesi değildir. Bilgilendirme amaçlıdır.
Sizler de düşüncelerinizi yorumlar bölümünden iletebilirsiniz.

Pittoken Resmi Sitesi: https://www.pitbull.community/

Bu tür token’lerin çoğunun aldatmaca olduğunu unutmayın..

Karekod Blog
Pitbull Token

Token Nedir?

“Token”, bir belirteç veya sembol anlamına gelir. Ancak günümüzde genellikle dijital para birimleri ve blok zinciri teknolojileri ile ilişkilendirilir. Çoğu zaman blok zincirinde (blockchain) çalışan bir yazılım protokolünün bir parçasıdır ve bu protokol, tokenların yönetimini sağlar.

Token’lar, blok zincirindeki bir hesapta depolanabilir ve bu hesap, bir kişinin dijital cüzdanıdır. Token’lar, dijital varlık olarak da düşünülebilir ve birçok farklı amaç için kullanılabilirler.

  • Kripto para birimleri: Token’lar, bir kripto para birimi olarak kullanılabilir ve birçok farklı kripto para birimi, kendi özel token’larını oluşturabilir.
  • Platform token’ları: Birçok blok zincirli platform, kendi token’larını oluşturarak, platformlarının kullanımını sağlayabilir ve token sahiplerine platformda farklı ayrıcalıklar sağlayabilir.

Sıkça Sorulan Sorular

Tokenler neden kullanılır?

Tokenler, bir metnin analiz edilmesi veya işlenmesi sırasında kullanılabilir. Örneğin, bir programlama dilinde, bir kaynak kod dosyası tokenlere ayrılabilir ve bu tokenler daha sonra derleme veya yürütme için işlenebilir. Ayrıca, tokenler, kimlik doğrulama gibi güvenlik amaçları için de kullanılabilir.

Tokenleme nedir?

Tokenleme, bir metni parçalara ayırma işlemidir. Bu işlem sırasında, metnin farklı bölümleri (kelimeler, sayılar, özel karakterler vb.) belirli bir düzenlemeye göre ayrılır ve her biri bir token olarak temsil edilir.

Tokenler hangi alanlarda kullanılır?

Tokenler, bilgisayar bilimleri, dil işleme, yapay zeka, blok zinciri teknolojisi gibi birçok alanda kullanılır. Örneğin, blok zinciri teknolojisi ile ilgili olarak, kripto para birimlerinin işlem gördüğü bir ağda, kullanıcıların tokenlerle işlem yapması ve hesaplamaları yapması mümkündür.

İlgili Bağlantılar

Catecoin Nedir?

Moonlight Token

En İyi Kripto Uygulamaları



Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


error: