MoonLight Token Nedir? Nereden Alınır?

Moonlight Token, merkezi olmayan bir finans (DeFi) belirtecidir. Peki MoonLight Token Nedir? Nereden Alınır?

Moonlight, 22 Nisan 2021’de Avrupa merkezli bir ekip tarafından başlatıldı.

BSC token’larının çoğunun aksine Moonlight, amacı olmayan bir pump & dump token değildir. BSC tüccarları için faydalı araçlar sağlıyoruz.

İlk aracımız canlı ve çalışıyor. Poocoin Promoted Alerts (PPA) ile Poocoin’de yeni bir coin tanıtıldığında saniyeler içinde bir Twitter bildirimi alacaksınız.

Topluluğumuzu dinliyoruz, geliştirmek için sonraki araçları birlikte seçeceğiz. Düşüncelerinizi sosyal medyada paylaşmaktan çekinmeyin.

En yeni jetonomiklere sahip Moonlight jetonu:

• Mevcut tüm sahiplere yeniden dağıtılan% 2 işlem ücreti • LP’ye giden% 5 işlem ücreti (otomatik oluşturulan LP)

Bu, her işlemde toplam% 7 ücret demektir. Bu, Moonlight’ta bot ticaretini imkansız hale getirerek güvenliği artıracak ve zaman içinde likiditeyi artırarak önemli fiyat hareketlerini önleyecektir.

CoinMarketCap – MoonLight Token ( MOONLIGHT )

MoonLight Token
MoonLight Token

Poocoin promosyonlu bölümünde madeni paralar listelendiğinde fiyattaki ani yükselişi hiç fark ettiniz mi? Promosyondan sonra satın almak, birkaç saat içinde çılgın geri dönüşlere yol açabilir (2x, 10x ve hatta 50x). Bu basit numarayı haftalardır kullanıyoruz ve şimdi gelişme zamanı. Ancak, hemen içeri girmelisiniz – ilk olanlar pastanın en büyük dilimini alacak.

Poocoin Promoted Alerts oluşturmamızın nedeni budur. Yeni bir jeton yükseldiğinde saniyeler içinde bilgilendirileceksiniz. Şimdi, içeri giren ilk kişi olmak için her şey sizin elinizde!

Moonlight Token Nereden Alınır?

Araçlarımıza erişmek için en az 250.000.000.000 MoonLight Jetonuna sahip olmanız gerekir . Sahiplerimizin çoğu için erişilebilir olacak şekilde düzelttik, ancak ne kadar çok insan gelirse, bu o kadar fazla yatırım yapmak için daha yüksek BNB miktarını temsil edecek. Bu yüzden erken girmeye çalışın! Jeton Satın Al

Moonlight Token Nereden Alınır?
Moonlight Token Nereden Alınır?

BSC nedir?

Binance Akıllı Zincir (BSC), akıllı sözleşme tabanlı uygulamaları çalıştırmak için oluşturulmuş bir blok zinciri ağıdır. BSC, Binance‘in yerel Binance Chain (BC) ile paralel çalışır ve kullanıcıların her iki dünyanın da en iyisini elde etmesini sağlar: BC’nin yüksek işlem kapasitesi ve BSC’nin akıllı sözleşme işlevselliği.

Platformun amacı, geliştiricilerin merkezi olmayan uygulamalar (DApps) oluşturmalarını sağlamak ve kullanıcıların dijital varlıklarını zincirler arası düşük gecikme süresi ve büyük kapasite ile yönetmelerine yardımcı olmaktır.

Moonlight Token
Moonlight Token

MoonLight Token Nedir? Nereden Alınır? başlığı yatırım tavsiyesi değildir. Bilgilendirme amaçlıdır.
Sizler de düşüncelerinizi yorumlar bölümünden iletebilirsiniz.

Resmi Sitesi: https://moonlighttoken.com/

Catecoin Nedir?

Pitbull Token Nedir?

Muharrem Eminoğlu
Muharrem Eminoğlu

Veri analizi ve raporlama süreçlerinde yenilikçi, sürdürülebilir iş hayatını benimsiyorum. Bilişim sektörü ve sektörde uygulanan pazarlama stratejilerini yakından takip ediyorum. Blog yazmayı seviyorum.



Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


error: