Medusa Home İle Yurt Dışına Mobilya Gönderimi

Yurt dışına mobilya satışı maalesef çok fazla firmanın alanda destek verdiği bir konu değildir. Firmalar oluşan fazla maliyetleri gidermek adına ya da kendi şirket büyüklüklerinin de önemli olduğu bu yurtdışı satışında, belirli tedbirler almakta ve genelde bu alanda hizmet vermemektedirler.

Yurt Dışına Mobilya Gönderimi

Yurt dışında artan mobilya fiyatlarından dolayı yabancı müşteri trafiği artan Türk firmaları, bu konuda taşımacılık adına yeni denemeler yapmaktadırlar. Kaliteli ürünleri kur farkından dolayı daha uyguna alan ülkeler için Türk üretimi mobilyalarda artan talepler satıcıyı memnun etmektedir. Kendi reklamını da dünya çapında gerçekleştirmiş olan firmalar bu durumdan memnun.

Mobilya Gönderimi
Mobilya Gönderimi

Satışı gerçekleşen ürünlerin taşınması için özenli bir paketleme sürecinden geçmeleri gerekmektedir. Burada en büyük rol depolama kısmı ve sevkiyat kısmındadır. Özenli paketleme yapılmayan ürünlerin binlerce kilometreyi sağlıklı bir şekilde kat etmeleri pek mümkün değildir. Olası parça kaybolması veya kırılması durumlarında parça desteği sağlansa bile süreç uzun olacağı için paketleme ihmalleri büyük sorunlara yol açabilmektedir.

Yurt dışına taşınacaksınız ama Türk işçiliğindeki konforu ve kaliteyi yurt dışında bulamayacağınızı biliyorsunuz. İşte burada hem showroom da görüp deneyimleyip hem de güvenle satın alma süreçlerini gerçekleştirdiğinizi düşünün. Artık bunu yapmak mümkün. Ve bunun size sağladığı rahatlık ise paha biçilemez. Mobilya taşımak için aracı firma bulmaktan kurtuluyorsunuz ve deneyip beğendiğiniz kaliteli ürünleri satın alabiliyorsunuz. Sonrasında size yeni evinizde eğlenceli bir şekilde ürünlerinizi kurmak ya da kurdurtmak kalıyor.

Medusa Home

Yurt dışına satış yapan ve gönderimini de sağlayan belirli firmalardan birisi olan Medusa Home 300 € dan başlayan satın almaya ek fiyatlarla satın aldığınız ürünlerin gönderimini sağlamaktadır. Sizin için özenle paketlenip Türkiye’den yurt dışına mobilya gönderimi yapılan ürünleri istediğiniz ülkeden sağlıklı bir şekilde teslim alabiliyorsunuz.

Yurt Dışına Gönderim
Yurt Dışına Gönderim

Firma kendi sunduğu imkanlar arasında size ürünleri Avrupa’ya kadar ulaştırma imkanı sunuyor. Bu sayede yurtdışı teslimatlarınız için güvenle sipariş verebilirsiniz. Türkiye’den yurt dışına gönderim imkanı sağlayan firma bu konuda öncüler arasında yer alıyor. Gönderim sağlanan ülkeler arasında başlıca şu ülkeler yer alıyor;

  • Almanya
  • Fransa
  • Hollanda
  • İngiltere
  • Azerbaycan
  • Belçika

             Ancak mobilya gönderimi sağladıkları ülkeler bunlarla da kısıtlı değildir. Avrupa ülkelerinin yanı sıra Danimarka, İspanya, Avusturya, Yunanistan, Bulgaristan, Gürcistan, Amerika Birleşik Devletleri, Katar, Dubai ve daha birçok ülkeye mobilya gönderimi sağlanmaktadır.

Demonte kurulumunu isterseniz siz yapabilir, isterseniz bu yetkinliğe sahip birilerini tutarakta yaptırabilirsiniz.

Medusa Home

Uzun süredir yurt dışına mobilya satışı ve yurt dışına mobilya gönderimi yapan firmanın memnuniyet oranları çok yüksektir. Uzman kadrosu ile özenle isteklerinizi dinleyip, istedikleriniz doğrultusunda süreci yürütmektedirler.

Mobilya Gönderimi
Mobilya Gönderimi

     Yurt dışına mobilya satışı ya da yurt dışına mobilya gönderimi konuları maalesef ki yurtdışı ürün gönderim desteği veren firmaların daha çok gıda, hafriyat ürünleri, petrol ve türevi ürünleri taşımalarından dolayı zorlanılan bir konudur. 

Mobilya ürünlerinin taşınmasında satıcı ve alıcı daha uygun fiyatlar ile bu hizmeti almak istemektedir. Fakat bu alan da taşımacılık yapan firmalarda artan akaryakıt maliyetleri ve işçi ücretleri sebebiyle yüksek fiyatlandırmalar yapmaktadırlar. Giriş yaptıkları ülkelere verdikleri giriş ve geçiş ücretleri de bu saydığımız maliyetlere eklenmektedir.

Medusa Mobilya

İlgili Bağlantılar;

Hepsiburada Kargo Ücretleri

Ofis Mobilyalar

Yurt Dışı Telefon Fiyatları

Luxury Mobilya Nedir

Muharrem Eminoğlu
Muharrem Eminoğlu

Veri analizi ve raporlama süreçlerinde yenilikçi, sürdürülebilir iş hayatını benimsiyorum. Bilişim sektörü ve sektörde uygulanan pazarlama stratejilerini yakından takip ediyorum. Blog yazmayı seviyorum.



Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


error: