Healy Nedir?

Healy Frekans Cihazının kurucusu Markus Schimeke, “Evrenin sırlarını bulmak istiyorsanız, enerjinin, frekansın ve titreşimin dilinde düşünün” diyen Nikola Tesla’nın izinden giderek Healy Frekans Cihazı teknolojisi hakkında şunları söylemiştir diyerek bu üstün teknoloji ürününü tanıtmaya başlayalım:

Healy Frekans Cihazı
Healy Frekans Cihazı – Healy Nedir

“Tüm maddeler farklı frekanslarda titreşen enerjiden meydana gelir. Dolayısıyla Healy Teknolojisi, Kuantum Analizli Frekanslarda titreşen elektromanyetik alanların, vücuda enerjetik kendi kendini düzenleme ve kendi kendini onarma uyumunu sağlaması için ihtiyaç duyduğu bilgi ve enerjiyi verebileceğine dair inancıma dayanıyor. Bu spesifik frekanslar vücudun Biyoenerjetik Alanını daha üst seviye bir düzen durumuna taşıyabilir, bu da kendisini bütünsel sağlık, esenlik ve canlılık biçiminde gösterebilir.”

Healy Frekans Cihazı, Ruh, Zihin ve Beden üçlüsüsünün biyoenerjetik alanını şifalandırmaya ve danışanları dengeye getirmek üzere icat edilmiş ev tipi yapay zeka frekans terapi cihazıdır. 

Healy Nasıl Çalışır?

Healy Nedir
Healy Nedir

Healy Frekans Cihazı, öncelikle hücrelerinizle bağlantı kurarak fizyolojik, psikolojik durumunuzu analiz eder, dengesizlikleri belirler, ve dengeye getirmek için kişiye özel mikro akım frekanslarını hücrelerinize ileterek sizi dengeye getirir.

Healy Nelere İyi Gelir?

Healy Frekans Cihazı, öncelikle FDA onayı olan tüm ağrılarda, ruhsal ve travmatik durumları dengeye getirmek için çalışır. İlave olarak fizyolojik ve psikolojik dengesizliklerde danışanlara fayda sağlar. Çok önemli bir konu olan Çakra blokajları ve Aura temizliği yapar.

Cihaz, insan vücudundaki hücreler ile iletişim kurabilen elektromanyetik dalgalar aracılığıyla çalışır. Elektromanyetik dalgalar, insan vücudu ve organlarında bulunan hücreler, dokular ve organların kendilerine has titreşim frekanslarına sahip oldukları saptanan enerji alanlarına yönlendirilir. Bu frekanslar 14 yıl boyunca devam eden ve yüzbinlerce denek üzerinde çalışılarak bulunan frekans protokelleridir.

Healy Frekans Cihazı, çok sayıda uygulama alanına hitap eder ve kullanıcılara bu paralelde protokeller sunar. Bu protokeller arasında ağrıların dengelenmesi, stresle mücadele etme, uyku kalitesini yükseltme, cilt problemlerini dengeleme, bağışıklık sistemini güçlendirme, spor performansını artırma bunların arasında sadece bazılarıdır.

Ben Seda Tansu Okumuş ve ekibimiz, Healy Executive Direktör olarak 2 yıldır Healy Dünyasında faaliyet gösteriyoruz ve ekip olarak ve son Healy Zirvesinde Mayıs 2023’de Berlinde EMEA Bölgesinde Top Performer (Üstün Performans dalında) tüm sponsorlar içinde Dünya 3.sü olduk. 

Siz kıymetli danışanlarımızla bunu bir kez daha paylaşmak istedik. “Doğru Sponsor” sloganımızın karşılığını Healy Dünyasında ekip olarak 3.olarak vermiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 

Bildiğiniz gibi danışanlarımız bizim ekibimiz ile yola çıktıklarında çok yüksek seviyede bir eğitim olanağına ücretsiz olarak kavuşuyorlar.

Bilgilendirme
Healy Frekans Cihazı
Healy Frekans Cihazı – Healy Nedir

Healy Frekans Cihazları daha kendilerine teslim edilmeden yol haritalarını gönderiyor, kısa kurulum videoları ile cihazın kurulumunu kolayca yapıyor ve ondan sonra her hafta Seviye-1, Seviye-2, Seviye-3 ve Seviye-4 temalı eğitimli canlı eğitimlerini yapıyoruz. Tüm sorular canlı olarak cevaplanıncaya kadar eğitime devam ediyor ve sizleri %100 performansla Healy’nizi kullanacak seviyeye getiriyoruz. Yine danışanlarımız her zaman sorularını direk olarak bize sorabiliyorlar süre kısıtlaması olmadan… Teknik konulardan, çıkabilecek herhangi bir probleme her tür konuda ücretsiz desteğimiz devam etmektedir. Çünkü Healy Frekans Cihazı sadece bir cihaz değildir, bir yolculuktur ve bu yolculuğa kiminle çıktığınız çok önemlidir.  Bu nedenle, Healy Frekans Cihazı alırken “Doğru Sponsor” artık daha da kıymet kazanmaktadır. Çünkü artık ülkemizde bir çok “Sponsor Mağdurları” oluşmuştur, cihazı eğitimsiz ve bilgisiz kişilerden hatır için satın alan bir çok Healy kullanıcısı bize hergün ulaşmakta ve yardım talep etmektedirler. 

Doğru danışman, doğru eğitmen sizin Healy Frekans Cihazından en üst seviyede verim almanızı sağlar. Tüm canlardan buna çok dikkat etmelerini rica ediyoruz ve Healy yolculuğunuza,  Mayıs 2023’de Healy Berlin Zirvesinde Dünya 3.sü seçilen ekibimiz ile çıkmanızın önemini bir kez daha hatırlatarak sağlıklı günler diliyoruz. 

Seda Tansu Okumuş

Healy Executive Direktör

05324169509

İlgili Bağlantılar

Sağlık Turizmi Reklam Ajansları

Mide Balonu Nedir

Özel Hastane Doğum Ücretleri

Muharrem Eminoğlu
Muharrem Eminoğlu

Veri analizi ve raporlama süreçlerinde yenilikçi, sürdürülebilir iş hayatını benimsiyorum. Bilişim sektörü ve sektörde uygulanan pazarlama stratejilerini yakından takip ediyorum. Blog yazmayı seviyorum.



Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


error: