Stilevs Spektron Premium Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Küçük ev aletleri denildiği zaman akla gelen öncü parkalardan bir tanesi olmayı başaran Stilevs elektrikli süpürge modelleri ile de kullanıcıların dikkatlerini çekiyor. Birbirinden şık tasarımlara ve göz alıcı renklere sahip olan elektrikli süpürge modelleri bunların yanı sıra benzersiz teknolojiler ile temizlikte sizi zirveye çıkarmayı hedefliyor. Stilevs Spektron Premium toz torbasız elektrikli süpürge modeli ile kullanıcılara benzersiz bir temizlik deneyimi imkânı sunuyor.

  • Toz Torbasız
  • WHF Plus Filtre Teknolojisi
  • Alerjiye Karşı Geliştirilmiş Güçlü Hepa 12 Filtre
  • 9 Metre Uzayan Kablo
  • Düşük Ses Seviyesi

Şık Tasarımıyla Stilevs SPEKTRON Premium Elektrikli Süpürge

Stilevs Spektron Premium
Spektron Premium

Küçük ev aletlerinin işlevlerinin yanı sıra görünüşleri de son yıllarda oldukça farklı çizgilere sahip olmaya başladır. Küçük ev aleti üreticilerinden biri olan Stilevs, şıklığı elektrik süpürgelerine taşıyarak, evlere renk katmaya devam ediyor. Stilevs Spektron Premium, Roze rengi ile sunduğu temizlik teknolojilerinin yanı sıra renkleri ve tasarımı ile de kullanıcılardan tam not almayı başarıyor. Gövdesinde ağırlıklı olarak kullanılan Roze rengin göz alıcılığı ve siyahın asil duruşunun bir araya gelmesi ile yenilikçi bir tasarıma sahip olan Stilevs Spektron Premium ilk olarak göze hitap ediyor. Siz de hem şık hem de kaliteli bir elektrikli süpürgeye sahip olmak istiyorsanız bu ürünü mutlaka değerlendirmelisiniz. Stilevs Spektron Premium elektrikli süpürge, sadece renkleri ile değil şeffaf haznesi sayesinde süpürgenin içini görüyor olmanıza imkân veren bölümü ile de dikkat çekiyor. 2 litrelik şeffaf toz haznesi sayesinde bölüm sayesinde süpürgenizin ne kadar dolduğunu görebilir ve buna göre temizliğe devam edebilirsiniz. Haznenin doluluğuna göre içini boşaltarak temizliğe kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Stilevs SPEKTRON Premium ile Daha Az Efor Sarfederken Daha Çok Temizlik 

Toz torbasız elektrik süpürge, güçlü motoru ve yüksek emiş gücü sayesinde kısa zamanda çok fazla alanı temizlemenize imkan tanıyor. Geçtiğiniz alanlarda bulunan tozları ve kırıntıları anında çeken bu süpürge sayesinde çok daha az enerji harcayarak daha detaylı ve hızlı bir temizlik yapabilirsiniz. Dijital emiş gücü ayarını yaparak süpürgenin hangi çekim gücü ile çalışacağına siz karar verebilirsiniz. Hassas zeminlerde emiş gücünü düşürebileceğiniz gibi tüm yüzeylere uygun olan güç modlarını da kullanabilirsiniz. Paslanmaz çelikten üretilmiş olan teleskopik boru sayesinde istediğiniz zaman uzunluk ayarlarını değiştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra 9 metre kadar uzayabilen kablosu sayesinde evinizde istediğiniz alana erişebilirsiniz. Böylece temizlik esnasında sürekli fişi çekip başka yere takmak zorunda kalmazsınız. İşiniz bittiği zaman ise otomatik kablo sarıcı özelliğini kullanarak saniyeler içinde süpürgenizin kablosunu toplayabilirsiniz. 

Alerjiye Karşı Geliştirilen Filtreleriyle Stilevs SPEKTRON Premium

Stilevs Spektron Premium Filtre
Filtre

Son teknolojiler ile donatılmış olan gelişmiş bir elektrikli süpürgedir. Güçlü emiş gücünün yanı sıra alerjiye karşı geliştirilmiş olan filtreleri ile de dikkatleri çeker. Süpürgenin içerisinde bulunan HEPA filtre sayesinde alerji oluşturabilecek zararlı partiküllere karşı bir kalkan oluşturulur. Eğer toza, mitelara ve farklı şekilde alerjilere sahipseniz Stilevs Spektron filtre sayesinde daha sağlıklı ve rahat temizlik deneyimi yaşayabilirsiniz. Stilevs Spektron özellikleri ile dikkatleri çekmesinin yanı sıra aldığı yorumlar ile de kullanıcıların memnuniyetini ortaya koyuyor. Diğer kullanıcıların süpürge ile ilgili deneyimlerini öğrenmek ve süpürge hakkında ön bilgiye sahip olmak için Stilevs Spektron yorumlar ve kullanıcı deneyimlerini okuyabilirsiniz. Ürün hakkındaki bilgilere markanın sayfasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Stilevs Spektron fiyat aralıklarını inceleyerek fiyat – performans karşılaştırması da yapabilirsiniz. Şık tasarımı sizi kendine hayran bırakacak olan Spektron Premium, evinizde bulunan her bir toz tanesinin düşmanı olacak!

Güncel Stilevs Spektron fiyatları:

  • Stilevs Spektron Premium İnci 700 W Toz Torbasız Süpürge: 3.800 TL
  • Stilevs Spektron Premium Rose 700 W Toz Torbasız Süpürge: 2.700 TL
  • Stilevs Spektron Premium Vişne 700 W Toz Torbasız Süpürge: 2.740 TL
  • Stilevs Spektron Bakır 700 W Toz Torbasız Süpürge: 2.000 TL
  • Stilevs Spektron Kırmızı 700 W Toz Torbasız Süpürge: 2.450 TL
  • Stilevs Spektron Mor 700 W Toz Torbasız Süpürge: 2.850 TL
Stilevs Spektron

İlgili Bağlantılar

Electrolux PC91-ALRGT

Elektrik Fiyatları

Muharrem Eminoğlu
Muharrem Eminoğlu

Veri analizi ve raporlama süreçlerinde yenilikçi, sürdürülebilir iş hayatını benimsiyorum. Bilişim sektörü ve sektörde uygulanan pazarlama stratejilerini yakından takip ediyorum. Blog yazmayı seviyorum.



Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


error: