Electrolux PC91-ALRGT Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Son dönemlerin en dikkat çeken beyaz eşya ve küçük ev aleti üreticilerinden bir tanesi olan Electrolux, toz torbasız elektrikli süpürgeleri ile de adından sıkça söz ettiriyor. Yenilikçi tasarım ve yüksek performans sunan Electrolux PC91-ALRGT toz torbasız elektrikli süpürge, markanın ürettiği en iyi elektrikli süpürge modellerinden bir tanesi olan görücüye çıkıyor. Sizlerde hem sağlıklı hem de etkili bir temizlik yapmak için elektrikli süpürge modelleri arasında seçim yapmak istiyorsanız Electrolux PC91-ALRGT toz torbasız elektrikli süpürge ile beklentilerinizi karşılayabilirsiniz.

Electrolux PC91-ALRGT
PC91-ALRGT
  • 7 Aşamalı Sızdırmaz Filtreleme Sistemi
  • Easy-Roll Tekerlekler Sayesinde Kolay Kullanım
  • Ömür Boyu Kullanım İmkânı Sunan Filtreler
  • Yüksek Emiş Gücü ile Kesintisiz Temizlik

Sızdırmaz Filtrasyon Sistemi ile Electrolux PC91-4MGT PURE C9 

Electrolux PC91-ALRGT toz torbasız elektrikli süpürge modeli ile elektrikli süpürge kategorisine getirilen en önemli yeniliklerin başında sızdırmaz filtrasyon sistemi geliyor. Süpürgenin içerisinde bulunan 7 aşamalı filtreleme sistemi sayesinde sağlıklı hava soluyarak temizlik yapabilirsiniz.

Electrolux PC91-4MGT
PC91-4MGT

Toz torbasız elektrikli süpürge modelinin kullanıcılarına garanti edilen şey; mikro toz filtreleme sistemi ile birlikte temizlik yaptığınız alana tozlu havanın değil yalnızca temiz havanın salınmasıdır. Electrolux elektrikli süpürge ile toz torbasız süpürgeler alanında çığır açan bu filtre sistemi ile sağlıklı bir şekilde temizliğinizi tamamlarken herhangi bir alerji durumuna karşı da önlem almış olabilirsiniz. Electrolux PC91-ALRGT özelikleri arasında tercih edilme oranını artıran bu filtreleme sistemi ömür boyu da kullanım imkânı sunuyor.

Electrolux PC91-4MGT PURE C9 Easy-Roll Tekerleri ile Rahat Kullanım

Electrolux PC91-4MGT PURE C9
PC91-4MGT PURE C9

Sunduğu teknik özelliklerin yanı sıra görünümü ile de beğeni topluyor. Siyah ve beyaz renkleri ağırlıklı olduğu tasarımda büyük tekerlekler de göze çarpan detaylar arasında. Normal süpürgelerde bulunandan daha büyük tekerlekler temizlik yaparken hareket kabiliyetinizin artmasına olanak sağlıyor. Hassas yol tutuşuna sahip olan ekstra büyük tekerlekler sayesinde ani manevralarda devrilmeyi de önlüyor. Bu tekerlekler sayesinde evinizin her alanına rahatça ulaşım sağlayabileceğiniz gibi çarpışmaları da engelleyebilirsiniz. Electrolux PC91-ALRGT elektrikli süpürge ile yorulmadan temizlik yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra elektrikli süpürgenin yanında alabileceğiniz farklı temizlik başlıkları sayesinde derinlemesine bir temizlik yapabilirsiniz. Ayrıca sadece sert zeminlerde ya da halı gibi zeminlerde değil farklı alanlarda da en ince toz tanelerine kadar çektirebilirsiniz. Bu kadar rahat bir kullanıma sahip olmasının yanı sıra sessizliği ile de dikkat çeken Electrolux PC91-ALRGT toz torbasız elektrikli süpürge 72 dBa ses seviyesi ile sessiz bir temizlik imkanı sunuyor. 

Ömürlük Filtreleriyle Electrolux PC91-4MGT PURE C9

PC91-4MGT Filtre
PC91-4MGT Filtre

Toz torbasız elektrikli süpürgelerin en önemli detaylarının başında filtreleri geliyor. Electrolux PC91-ALRGT elektrikli süpürge 7 aşamalı bir filtreleme sistemi sunuyor. Her aşamada bulunan filtreler farklı bir işlem için kullanılırken ömür boyu kullanım imkânı ile de sizi filtre değişim probleminden kurtarıyor. Electrolux PC91-ALRGT özelikleri arasında en göze çarpan noktaların başında gelen ömür boyu kullanıma imkân tanıyan filtreler sayesinde elektrikli süpürgenizi kullanırken daima sağlıklı ve sıkıntısız bir şekilde kullanabilirsiniz. Electrolux PC91-ALRGT emiş gücü yüksekliği sayesinde evinizde bulunan en ufak toz taneciklerini bile toz haznesine hapsederken motorun çalışması ile sızabilecek olan tozların çıkışını da engelliyor. Sizler de bu süpürge hakkında fikir sahibi olmak için Electrolux sayfasında bulunan ve Electrolux PC91-ALRGT kullananlar tarafından yapılan yorumları okuyarak kullanıcı deneyimlerini paylaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra sayfada bulunan fiyat aralıklarını inceleyerek Electrolux PC91-ALRGT toz torbasız elektrikli süpürge fiyatları hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

Electrolux Pure PC91

Electrolux Pure C9 Süpürge Fiyatları

  • Electrolux Pure C9 PC91-4MGT 700 W Toz Torbasız Süpürge 9.000 TL
  • Electrolux Pure C9 PC91-4RRT 650 W Toz Torbasız Süpürge 7.750 TL
  • Electrolux Pure C9 PC91-6MG 700 W Toz Torbasız Süpürge 18.800 TL
  • Electrolux Pure C9 PC91-8STMT 650 W Toz Torbasız Süpürge 7.990 TL
  • Electrolux Pure C9 PC91-ALRGT 650 W Toz Torbasız Süpürge 8.100 TL
  • Electrolux Pure C9 PC91-ANIMT 650 W Toz Torbasız Süpürge 10.500 TL
  • Electrolux Pure C9 PC91-GREET 650 W Toz Torbasız Süpürge 29.500 TL

İlgili Bağlantılar;

Stilevs SPEKTRON Premium

Bim Fiyatları

Şok Aktüel

A101 Fiyatları

Apple Watch Fiyatı

Elektrik Fiyatları

Muharrem Eminoğlu
Muharrem Eminoğlu

Veri analizi ve raporlama süreçlerinde yenilikçi, sürdürülebilir iş hayatını benimsiyorum. Bilişim sektörü ve sektörde uygulanan pazarlama stratejilerini yakından takip ediyorum. Blog yazmayı seviyorum.



Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


error: