Villa Kiralama Fiyatları 2024

Son yıllarda turizm sektöründe hızla artan bir trend olan villa kiralama, hem tatil yapmak isteyenler için hem de iş seyahatleri için popüler bir seçenek haline gelmiştir. Villa, özelleşmiş ve rahat bir ortam sunması nedeniyle, tatil yapmak isteyenlerin tercih ettiği alternatiflerden biridir. 2024 yılı için villa kiralama fiyatları, birçok faktörün etkisi altında değişebilir ve her bölgede farklılık gösterir.

Villa Kiralama Nedir?

villa kiralama fiyatları
Villa

Çalışan insanların en değerli zamanı olan yıllık tatil zamanlarını daha da unutulmaz hale getirmek isteyenler için mükemmel bir seçenek olan villa kiralama, yapacağınız tatil türüne göre seçeceğiniz; Balayı villaları, kiralık villalar, muhafazakar villalar, korunaklı villalar, deniz manzaralı villalar ve doğa içinde villalar ile mükemmel hale gelecektir. İstediğiniz bölgede kiraladığınız her kiralık villa, özel havuzu ve konforlu düzeni ile size evinizdeymiş gibi rahat ve huzurlu özgür bir ortam sunacaktır.

Villa kiralama sektörü, son yıllarda hızla büyüyen bir sektör ve tatil yapmak isteyenler için birçok avantaj sunuyor. Öncelikle, villalar genellikle daha büyük ve daha rahat bir alana sahip olmaları nedeniyle, tatil boyunca aile veya arkadaşlarla birlikte kalabilmenizi sağlarlar.

Ayrıca, bir villa kiralayarak, tatil boyunca evinizin konforunu ve rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Kiralık Villa seçimi yaparken, tercihinize göre deniz manzaralı villalar, muhafazakar villalar, korunaklı villalar veya balayı villaları tercih edebilirsiniz. Her bir kiralık villa, özel havuzu, konforlu odaları, rahat bahçesi ve dış mekanı ile sizi rahatlatacak ve tatilinizi unutulmaz hale getirecektir. Tatil bütçenize göre daha lüks seçenekler her zaman mevcuttur.

villa kiralama fiyatları
Lüks Villa

Neye Göre Belirlenir ?

Birçok turistik bölgede, villa kiralama fiyatları sezonsal olarak değişmektedir. Sizlere yıl boyunca farklı zamanlarda farklı fiyatlar sunmaktadır. Örneğin, YÜKSEK SEZON olan yaz aylarında turist sayısının artması nedeniyle fiyatlar yükselmekte, DÜŞÜK SEZON olan kış aylarında ise düşmektedir. Ara dönem olan ORTA SEZON ise güz yada ilkbahar dönemleridir. Ayrıca, villa kiralama fiyatları, villanın bulunduğu bölgenin popülaritesine, villanın lokasyonuna, villa kapasitesine, boyutuna, lüks derecesine ve ek özelliklerine göre de farklılık gösterebilir. Kısa süreli konaklama (1-2 gece) kabul eden SAPANCA gibi bölgelerde hafta sonu ayrı fiyatlandırılır.

villa
Villa

2024 Villa Kiralama Fiyatları Nedir?

Yüksek Sezon’da küçük ailelerin kalabileceği ve haftalık olarak kiralanan 2+1 odaya ve 4 kişilik kapasiteye sahip kiralık villalar için fiyatlar genellikle gecelik 4.000 ila 10.500 TL arasında değişebilir. Ancak, lüks villalar veya mükemmel bir lokasyona sahip kiralık villalar için bu fiyatlar 6.000 TL veya daha yukarısına çıkabilir. Yani ortalama olarak haftalık villa kiralama maliyeti 25,000.-TL ile 55,000.-TL arası değişmektedir.

Bunun yanı sıra kalabalık aileler ve arkadaş grupları için olacak 4+1 ya da 5+1 seçeneklerde fiyatlar kapasiteye bağlı olarak artar. Bu tarz villalarda fiyatlar genellikle gecelik 10.000 ila 27.000 TL arasında değişebilir. Lüks seçenekler de 12,000 .-TL üzeridir. Yani ortalama olarak haftalık villa kiralama maliyeti 45,000.-TL ile 150,000.-TL arası değişmektedir.

Balayı çiftlerin özel dizayn edilen 1+1 oda sayılı ve 2 kişilik kapasiteye sahip balayı villaları, gecelik 3.500 ila 5.500 TL arasında değişmektedir. Ancak, lüks villalar veya mükemmel bir lokasyona sahip villalar için bu fiyatlar 6.000 TL veya daha yukarısına çıkabilir. Yani balayı villaları için ortalama olarak haftalık balayı villa kiralama maliyeti 27,500.-TL ile 50,000.-TL arası değişmektedir.

Ek ücretleri Nelerdir?

Villa kiralama fiyatlarının içinde genellikle Elektrik-su ücreti, İnternet ücreti, Tüp-gaz ücreti, dijital platform ücreti ve haftalık kiralamalarda ilk temizlik ücreti dahildir. Kalkan Kiralık villa ve Fethiye Kiralık Villa seçeneklerinde bu sistem kullanılır.

Ancak 7 geceden kısa süreli konaklamalarda Temizlik parası ya Kısa süreli konaklama ücreti adı altında ek ücretler vardır. Genelde bütün bölgelerde bu geçerlidir. Ya da bazı villa sahiplerinin istediği bazı ek ücretler de bulunabilir. Örneğin, çamaşır yıkama, klima, şemsiye, internet veya enerji gibi hizmetler için ekstra bir ücret talep edilebilir.

Villa kiralama yapmadan önce tüm ücretlerin detaylı olarak öğrenilmesi ve karşılaşılabilecek ekstra maliyetlerin hesaplanması önemlidir.

Genel Bilgi

Kış ya da güze dönemlerinde kiralanabilen Isıtmalı Havuzlu Kiralık villa seçeneklerinde mutlaka havuz ısıtma ücreti alınır. Bu havuz ücretleri ısı pompasının yaktığı Elektrik enerjisine bağlı olarak devamlı değişmektedir. 2024 yılında ısı pompasının boyutuna göre 3,500.-TL ek ücretle bu imkandan faydalanabilirsiniz. Bunların yanı sıra yine elektrik enerjisi harcayan saunalı lüks villa seçeneklerinde de bu karşınıza çıkabilir.

Yukarıdaki villa kiralama hizmetlerinin yanı sıra talep edeceğiniz; Balayı villa süsleme, Havalimanı Transfer, Özel Misafir Karşılama, Aşçı, Temizlik Personeli, ara temizlik gibi ek hizmetler mutlaka ekstra olarak ücretlendirilecektir. Konu ile ilgili acentenizden mutlaka bilgi alınız.

En Güvenilir Villa Kiralama Sitesi Hangisidir?

Ofis
Ofis

Güvenilir villa kiralama sitesi araştırırken mutlaka villanın bölgesinde ofisi olan TURSAB’a kayıtlı seyahat acentelari ile çalışmaya dikkat edin. İlan sitelerinden ya da yabancı kökenli sitelerden uzak durun. 13 yıldır sektörde “KİRALIK VİLLADA TATİL” markası ile hizmet veren VİLLA KİRALAMA BİLG.TEKN.LTD.ŞTİ. https://www.kiralikvilladatatil.com/ sitesi altında sizlere 13 farklı bölgeden 2000’e yakın kiralık villa seçeneği ile sizlere her konuda yardımcı olacaktır. Kalkan, Fethiye ve Sapanca bölgelerinde yaklaşık 20 kişilik ekibi ile yerinde de hizmet veren firma bünyesinde seçilmiş kiralık villa seçeneklerini bulundurmaktadır. Gözünüz arkada kalmadan villa kiralama yapmak ve ezberleri bozacak bir tatil için hazırsınız artık.

Bonus: Avrupa’da Villa Kiralama Fiyatları

  • İtalya:
    • Sardunya’da, 4 yatak odalı bir villanın gecelik fiyatı 1000-2000 € arasındadır.
    • Sicilya’da, 4 yatak odalı bir villanın gecelik fiyatı 1200-2400 € arasındadır.
    • Amalfi Sahili’nde, 4 yatak odalı bir villanın gecelik fiyatı 1500-3000 € arasındadır.
  • Fransa:
    • Cote d’Azur’da, 4 yatak odalı bir villanın gecelik fiyatı 1500-3000 € arasındadır.
    • Provence’da, 4 yatak odalı bir villanın gecelik fiyatı 1200-2400 € arasındadır.
    • Korsika’da, 4 yatak odalı bir villanın gecelik fiyatı 1800-3600 € arasındadır.
  • İspanya:
    • Balear Adaları’nda, 4 yatak odalı bir villanın gecelik fiyatı 1000-2000 € arasındadır.
    • Costa del Sol’da, 4 yatak odalı bir villanın gecelik fiyatı 1200-2400 € arasındadır.
    • Costa Brava’da, 4 yatak odalı bir villanın gecelik fiyatı 1500-3000 € arasındadır.
  • Yunanistan:
    • Girit’te, 4 yatak odalı bir villanın gecelik fiyatı 700-1500 € arasındadır.
    • Mikonos’ta, 4 yatak odalı bir villanın gecelik fiyatı 1000-2000 € arasındadır.
    • Santorini’de, 4 yatak odalı bir villanın gecelik fiyatı 1200-2400 € arasındadır.

İlgili Bağlantılar

Kış Tatili Fiyatları

Özel Okul Fiyatları

Araç Kiralama Fiyatları

İnşaat Demir Fiyatları

Alaçatı Otel Fiyatları

Muharrem Eminoğlu
Muharrem Eminoğlu

Veri analizi ve raporlama süreçlerinde yenilikçi, sürdürülebilir iş hayatını benimsiyorum. Bilişim sektörü ve sektörde uygulanan pazarlama stratejilerini yakından takip ediyorum. Blog yazmayı seviyorum.



Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


error: