6 Ay Ücretsiz Amazon Prime Üyeliği (Amazon Prime Kodu)

Samsung, Efsane Cuma’da Amazon Prime’da 6 Ay Ücretsiz Üyelik Hediye Ediyor

Dünyanın en büyük elektronik üreticilerinden biri olan Samsung, Türkiye’de Efsane Cuma kapsamında önemli bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, Samsung, herkese 6 ay ücretsiz Amazon Prime üyeliği hediye ediliyor.

Kampanyadan yararlanmak için, https://shop.samsung.com/tr/amazon-prime-hediye-kampanyasi, kampanya sayfasına giderek “Hediyeni Kullan” butonuna tıklamanız gerekiyor. Ardından, Amazon Prime hesabınıza giriş yapın veya yeni bir hesap oluşturun. Son olarak, kopyaladığınız talep kodunu girip “Teklifi Kullan” butonuna tıklayın.

Amazon Prime Promosyon Kodu
Ücretsiz Amazon Prime Üyeliği

Amazon Prime, dünyanın en popüler çevrimiçi alışveriş platformlarından biri olan Amazon’un abonelik sistemidir. Prime üyeliği ile Amazon’dan yaptığınız alışverişlerde ücretsiz kargo, Prime Video’da sınırsız film ve dizi izleme, Prime Gaming’de ücretsiz oyunlar oynama gibi avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Samsung’un bu kampanyası, hem Amazon Prime’ın hem de Samsung Galaxy ürünlerinin Türkiye’deki bilinirliğini ve popülaritesini artırması bekleniyor.

Kampanya Detayları

  • Kampanya, 31 Ekim 2023 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyadan yararlanmak için, Samsung Electronics Istanbul Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi’ne Ticari Elektronik İleti izni vermiş olmanız gerekmektedir.

Kampanyadan Nasıl Faydalanırım?

  1. Kampanya sayfasına gidin.
  2. “Hediyeni Kullan” butonuna tıklayın.
  3. Amazon Prime hesabınıza giriş yapın veya yeni bir hesap oluşturun.
  4. Kopyaladığınız talep kodunu girin.
  5. “Teklifi Kullan” butonuna tıklayın.
Amazon Prime

İlginizi Çekebilir;

Amazon Prime Ücretleri

Netflix Fiyatı

Disney Plus Fiyatı

Muharrem Eminoğlu
Muharrem Eminoğlu

Veri analizi ve raporlama süreçlerinde yenilikçi, sürdürülebilir iş hayatını benimsiyorum. Bilişim sektörü ve sektörde uygulanan pazarlama stratejilerini yakından takip ediyorum. Blog yazmayı seviyorum.



Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


error: