Okeysalonu.net Ne İşe Yarar Ve Nasıl Bir Oyun Hizmeti Verir?

Ücretsiz ve zevkli bir şekilde okey oynamak zamanını güzel geçmesine neden olmaktadır. Özellikle her yaştan kişi için okey oyununun ideal bir tür olduğu görülmektedir. Üstelik okey eşliğinde günü dolu dolu geçirmek mümkündür.

Okey oyununda kurulum veya indirme gerekmez. Okeyi direkt olarak okeysalonu.net adresinden oynama şansı bulunmaktadır. Ayrıca yeni arkadaşlar edinerek oyun keyfinizi arttırabilirsiniz. 

Okey Oyunu Nedir?

Okey Oyunu
Oyun

Okey, insanların yıllardır tercih ettikleri zevkli bir oyun türü olarak bilinmektedir. Klasik okey yanında farklı versiyonları görmekte mümkündür. Tabi okeyin en keyifli hali online olarak bilinir. Çünkü okey oyna hizmeti online olduğu zaman her an için ulaşılırdır.

Doğal olarak istediğiniz anda online siteye adım atarak okey oynayabilirsiniz. Bu konuda okeysalonu.net adresinin doğru bir tercih olduğunu söyleyebiliriz. Okey oyununda farklı insanları görmekte mümkündür. Ayrıca tanıdığınız kişilerle masa kurarak okey oynama şansınız da bulunmaktadır. Zevkli, heyecanlı ve muhteşem bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. 

 Okey Nasıl Oynanır? 

İnsanların büyük bir ilgi gösterdikleri okey salonu sayesinde keyfin üst noktalara çıktığı görülmektedir. Son derece iyi bir şekilde tasarlanmış olan oyunların sunmuş olduğu eğlence oldukça fazladır. Oyunu oynamak ise oldukça basittir.

 Oyuna dahil olduğunuz zaman tekli veya eşli oluyorsunuz. Bunun ardından oyunda yer alan elinizi bitirerek açıyorsunuz. Eşli oyunlarda puan ortak alınırken tekli oyunlarda bireysel olarak alınmaktadır. 

mobil okey istenilen her yerden oynanabilir. Online şekilde oyuna bağlanarak hemen başlayabilirsiniz. Ardından okeyin vermiş olduğu zevki yaşamaya ve gününüzü güzel geçirmeye adım atabilirsiniz. 

Okey Kaç Kişilik Oynanır? 

Okey oyna hizmetine arzu eden herkesin dahil olma şansı bulunmaktadır. Oyuna dahil olduktan sonra bir masaya geçebilir veya masa kurabilirsiniz. Bu masanın 4 kişilik olduğu görülmektedir. Doğal olarak oyunun 4 kişilik olduğunu söyleyebiliriz. 

Okeyi bireysel olarak oynamak mümkün olduğu gibi eşli oynamakta mümkündür. Yani eşli olarak oyunu daha zevkli hale getirme şansı bulunmaktadır. Bunun için masanın özelliğine bakmakta yarar vardır. Eşli veya tekli olarak herhangi birine masaya dahil olabilirsiniz. Yeni masa açarken de özellikleri seçme şansı sunulduğu görülmektedir. 

Ücretsiz ve Eğlenceli Okey Keyfi 

Okey Oyunu
Okey Oyunu

Okey salonu sunmuş olduğu imkanlarla insanları memnun etmeyi bilmektedir. Özellikle ücretsiz sunulan hizmetin yoğun bir ilgiyle karşılandığı söylenebilir. Yüksek ücretler vererek oyun oynamak yerine ücretsiz içerikten faydalanmak daha mantıklıdır. Bu sayede zaman fark etmeden siteye adım atarak online okeyle eğlenebilirsiniz.

Okey Salonuna Giriş Nasıl Yapılır? 

Mobil okey keyfi günümüzün önem arz eden bir sektörü olarak karşımıza çıkmaktadır. İnsanlar fiziki olarak okey oynamayı çok sevse de online olarak da okeyin zevkli olduğu görülmektedir. Hatta online şekilde okeyin kolay ulaşılır olması yoğun bir ilgiye neden olmaktadır. 
 okey oyna seçeneğini kullanarak zevkli anlara hemen adım atabilirsiniz. Bunun için kolay bir şekilde üye olma şansı olduğu görülmektedir. Üyelik sonrasında oyun oynayabilir, izleyici olarak yer alabilir ve sohbete katılabilirsiniz. Oyun zevkinin yanında sohbet etmekte sitede geçen zamanın eşsiz olduğunu göstermektedir. Okey salonuna giriş şu şekildedir;
 – Öncelikle https://www.okeysalonu.net/ adresine giriş yapılır. Daha sonra kayıt ol kısmı açılır. Burada sadece birkaç bilgi yazarak üyelik işlemi bitirilir. 
 – Üyelikten sonra giriş kısmından kullanıcı adı ve şifre yazılır. Böylelikle okey oynamaya hemen başlamak mümkündür. 

Gerçekçi Bir Masa Deneyimi 

Okey salonu herkesin rahat edeceği bir oyun deneyimi sunmaktadır. Özellikle girilen masalar adeta gerçekçi bir his elde etmeye yaramaktadır. Sonuçta okeyin seveni oldukça fazladır ve neredeyse herkesin okey deneyimi bulunmaktadır. Bundan dolayı oyunda insanların büyük beklentileri vardır. İşte bu beklentiler tam anlamıyla karşılanmaktadır. Doğal olarak gerçekçi deneyim hissini oyunun her anında yaşama şansı vardır. 

Mobil okey hem keyifli hem de hızlı olarak sunulmaktadır. Oyunun içerisinde zaman geçirirken büyük bir keyif alındığı görülmektedir. Bunda oyunun sağlam altyapısının büyük önemi olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca tüm gün boyunca okey oynama şansınız olduğu dikkat çekmektedir.

Arzu eden herkesin Okeysalonu.net adresinden fayda elde etmesi mümkündür. Siteye adım attıktan sonra üye olarak ücretsiz hizmetlere ulaşılabilir. Aslında misafir olarak da siteyi ziyaret etme şansı vardır. Ancak üye olarak okey oyununa direkt olarak dahil olma şansı bulunmaktadır.

Ücretsiz okeyin keyfini sürekli olarak yaşamaya devam edebilirsiniz.

Bilgilendirme

Okey Oyunu Hangi Ülkeye Ait?

Okey oyununun kökeni, 1930’larda Filistin’e göç eden Romanya doğumlu bir Yahudi olan Ephraim Hertzano’ya kadar uzanır. Hertzano, Rummikub adını verdiği bir oyun icat etti. Bu oyun, rummy ve mahjong oyunlarının bir karışımıdır. Rummikub, İsrail’de popüler bir oyun haline geldi ve 1970’lerde Almanya’ya ihraç edildi.

Almanya’da, “Gastarbeiter” olarak bilinen Türk işçileri Rummikub ile tanıştılar. Bu işçiler, oyunu kendi ülkelerine geri getirdiler ve okey adını verdiler. Okey, Türkiye’de hızla popüler hale geldi ve günümüzde ülkenin en popüler masa oyunlarından biri haline geldi.

Bu nedenle, okey oyununun kökeni İsrail’e dayansa da, günümüzde Türkiye’ye ait bir oyun olarak kabul edilebilir.

İşte okey oyununun farklı ülkelerdeki isimleri:

  • İsrail: Rummikub
  • Almanya: Rummikub
  • Türkiye: Okey
  • Yunanistan: Ramino
  • İtalya: Ramino
  • İspanya: Ramino
  • Fransa: Ramino
  • Portekiz: Ramino
  • Rusya: Rummi
  • Çin: Majiang
  • Japonya: Mahjong
  • Kore: Mahjong

İlgili Bağlantılar

Poki Oyun

Max Payne

Steam Oyun Fiyatları

1001 Oyun

Muharrem Eminoğlu
Muharrem Eminoğlu

Veri analizi ve raporlama süreçlerinde yenilikçi, sürdürülebilir iş hayatını benimsiyorum. Bilişim sektörü ve sektörde uygulanan pazarlama stratejilerini yakından takip ediyorum. Blog yazmayı seviyorum.



Comments

  • alışıldık okey salonu sitelerinden daha daha farklı akıcı ve bol sohbet döndüğü ortam

  • Gerçekten emek verilmiş sade bir site gezindim biraz begendim yapanların eline sağlık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


error: