Nişanda Ne Giyilir? Nişan Kıyafetleri Nasıl Seçilir? 

Tesettür abiye ve elbiseler üzerine 6 yıldır hizmet veren Yusem Tesettür kadınların nişanda ne giyilir ve nişan kıyafetleri nasıl seçilir? Sorularına cevap bulmalarına yardımcı oluyor. Satışa sunduğu birbirinden şık ve tesettür giyime uygun abiye modelleriyle nişan törenlerinde kadınların güzel görünmelerini sağlıyor. Firmanın ürün yelpazesinin geniş olması sayesinde farklı giyim stiline sahip olan bayanların kendilerine uygun nişan abiyelerine ve elbiselerine sahip olmalarını sağlıyor.

Mekana Göre Nişanlık Seçimi Nasıl Olmalı?

Nişanda Ne Giyilir
Nişanda Ne Giyilir

Nişanlanacak gelin adaylarının nişanlık seçiminde mekana uygun hareket etmeleri gerekiyor. Mekana uygun nişanlık seçiminde nişanın açık alanda, salonda veya evde yapılması dikkate alınıyor. Böylelikle seçilen nişanlıklarla tören boyunca rahat hareket etme ve şık görünme sağlanıyor.

Web sitesinden satın alınabilecek mekana uygun tesettür abiye modelleri şunlardan oluşturuyor;

  • Pelerinli saten abiyeler
  • İşleme detaylı kuyruklu abiyeler
  • Fresia abiyeler
  • Tül abiyeler
  • İşleme detaylı saten abiyeler
  • Payet abiyeler
  • Yakası tül abiyeler
  • İşlemeli kumaş abiyeler

Salon veya dış mekanda yapılacak nişan törenleri için uzun etek boyuna sahip olan nişan elbiselerin tercih edilmesi gelin adaylarının rahat hissetmelerini sağlıyor.

Kalabalık nişan mekanları için daha gösterişli ve göze hitap eden modellerin tercih edilmesi gerekiyor. 

Bilgilendirme

Evde Nişan Kıyafeti Nasıl Olmalı?

Evde Nişan Kıyafeti Nasıl Olmalı
Evde Nişan Kıyafeti Nasıl Olmalı

Nişan törenlerinin evde aile içinde yapılması mümkün oluyor. Yusem Tesettür evde yapılacak nişan törenlerinde giymeye uygun modelleri de stoklarında bulunduruyor. Evde yapılacak nişan törenleri için sade şık nikah elbiseleri uygun modelleri oluşturuyor.

Bu modeller arasında şifon, omuz işlemeli, payet, organze, saten, kruvaze ve fırfır detaylı elbiseler yer alıyor. Bu modeller oldukça sade tasarımlara sahip oldukları için evlerde yapılan nişan merasimlerinde de kullanılabiliyorlar. Bu elbiselerde renkler ise ağırlık olarak siyah, beyaz, bordo, krem, zümrüt, ekru ve lila renkleri oluyor. Elbiselerde renk tercihi ise gelin adayının beğenisine bırakılıyor. 

Evde nişan törenleri genellikle misafir sayısının az olduğu törenler oluyor. Bu törenlerde nişanlık seçiminde etek boyunun fazla uzun olmaması veya kuyruklu olmaması tercih edilebiliyor. 

Mevsime Göre Nişanda Ne Giyilir?

Mevsime Göre Nişanda Ne Giyilir
Mevsime Göre Nişanda Ne Giyilir

Nişanlık seçiminde nişan töreninin yapılacağı mevsim önemli rol oynuyor. Nişan yapacak kişilerin mevsimin yaz, kış veya bahar mevsimleri olmasına uygun abiye tercihinde bulunması gerekiyor. 

Yaz aylarında yapılacak nişanlar için ince kumaştan tasarlanmış abiye modelleri uygun oluyor. Yaz nişanlarına uygun abiyeler ise şifon, tül ve saten abiyeler oluyor. Bu kumaşlarla üretilen modeller ise siteden incelenerek sipariş edilebiliyor. 

Kış aylarında yapılacak nişan törenleri için abiye seçiminin pelerinli, kadife veya tafta kumaş abiyelerden yana yapılması gerekiyor. Bu abiyeler kumaşları kalın oldukları için tören esnasında soğuğun hissedilmesini engelliyorlar. 

Nişan Konseptine Uygun Elbise Nasıl Seçilir?

Mekana Göre Nişanda Ne Giyilir
Mekana Göre Nişanda Ne Giyilir

Çiftler son dönemlerde nişan törenlerini konsept şeklinde hazırlıyorlar. Bu durumda nişan elbisesinin seçimin de nişan konseptine uygun olarak seçilmesi gerekiyor.

Nişan konseptine uygun elbise seçiminde dikkate alınması gereken ilk detay elbise rengi oluyor. Konsept rengi olarak bordo tercih edilmişse elbisenin de bordo ve bordo tonlarında olmasına özen göstermek gerekiyor.

Bunun dışında nişan teması elbisenin seçiminde etkili oluyor. Aşkın büyüklüğünün vurgulanmak istendiği bir nişanda kırmızı renk ve kalpli süslere rastlamak mümkün oluyor. Bu durumda elbise renginin de kırmızı tonlarında tercih edilmesi gerekiyor. Yusem Tesettür abiyelerinde bulunan renk seçenekleri sayesinde nişan konseptine uygun seçim yapılmasını kolaylaştırıyor.

Damat Adayıyla Uyum Nasıl Yakalanır?

Damat Adayıyla Uyum Nasıl Yakalanır?
Damat Adayıyla Uyum Nasıl Yakalanır?

Nişan merasimlerinde gelin ve damadın uyumlu olması görsellik açıdan güzel görünmeyi sağlıyor. Bu nedenle gelin adayının nişanlık seçiminde damatla uyuma özen göstermesi gerekiyor. Uyum yakalamak için renk önemli bir kriter oluyor. Örneğin damadın nişanda giyeceği takımın kravat rengi ile gelinin abiye rengi aynı olarak tercih edilebiliyor.

Damat için zümrüt kravat tercih edilmişse nişanlık abiye seçiminde ise zümrüt rengi saten abiye tesettür modelinin seçilmesi uygun oluyor. Böylelikle uyumlu çift görünümü sağlanıyor. Damat siyah takım elbise tercih etmişse mürdüm veya bordo renklerinde nişanlığın seçilmesi uyumlu görünmeyi kolaylaştırıyor.  

Web sitesinde her renkle uyumlu olabilecek saten, tül, kruvaze, payet ve pelerinli nişanlıkları bulmak mümkün oluyor. Beden ölçüsüne uygun model sipariş edilerek nişan törenlerinde kullanılabiliyor. Ayrıca büyük beden seçeneklerinin olması sayesinde bedene uygun nişanlık bulma konusunda sorun yaşanmıyor.

İlgili Bağlantılar

Tanıtım Yazısı

Toptan Çocuk Giyim

Düğün Salonu Fiyatları

Düğün Masrafları

Muharrem Eminoğlu
Muharrem Eminoğlu

Veri analizi ve raporlama süreçlerinde yenilikçi, sürdürülebilir iş hayatını benimsiyorum. Bilişim sektörü ve sektörde uygulanan pazarlama stratejilerini yakından takip ediyorum. Blog yazmayı seviyorum.



Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


error: