Modern Tablolar İle Ortamınızı Güzelleştirin 

Modern tablolar yaşama veya çalışma ortamınızı güzelleştirmenizi sağlıyor. Modern çizgi ve temalara sahip olan bu tablolar sayesinde eviniz veya iş yerinizdeki duvarlarınıza hareket geliyor. Bu tabloları duvar renginize uygun tercih ettiğiniz durumda mekan dekorasyonunuz başarılı şekilde tamamlanıyor. 

Modern Tablolar Nasıl Seçilir?

Modern Tablo
Modern Tablo

Tablo Plus mekanlarınız için alabileceğiniz farklı tema ve türlerle modern tablolar sunuyor. Ürün yelpazesi geniş olan siteden tablo seçerken birden fazla kriteri dikkate almanız gerekiyor. Bu sayede mekanınıza uygun olan modern tabloyu kullanmanız mümkün oluyor.

Modern tablolar seçerken dikkat etmeniz gerekenler ise şunlar oluyor; 

  • Mekan tarzına uygun olup olmadığına bakılması gerekiyor. 
  • Tablonun asılacağı duvar ile renk uyumu olmasına özen gösterilmesi gerekiyor. 
  • Tabloda bulunan simge ve çizgilerin mekana uygun olmasına özen göstermek gerekiyor. 
  • Kullanım alanında oluşturacak etkiye uygun seçim yapılması gerekiyor. 

Modern oda ve salonlar oluşturulmak isteniyorsa seçim modern tablolar üzerine gerekiyor. Böylelikle mekana giren kişilerin modern görünümü fark etmeleri ve beğenmeleri sağlanıyor. 

Kanvas Tablo Nedir?

Tuval bezinin üzerine dijital baskı yapılarak oluşturulan tablolar kanvas tablo olarak isimlendiriliyor. Hazırlanan tabloların bu isimle anılma nedeniyse kullanılan tuval bezinin kanvas (canvas) olarak adlandırılması oluyor. 

Kanvas tablolar dekorasyon amacıyla yaygın şekilde kullanıyor. Farklı tema ve renkler kullanılarak tasarlanan bu tablolar mekanlarınızın modern, şık ve dikkat çekici görünmesine yardımcı oluyor. Ayrıca mekanlarınızda bulunan diğer eşya ve objelerle uyum sağlıyor. 

Kanvas Tablo
Kanvas Tablo

Kanvas tablolar birden fazla temayı içererek tasarlanıyor. Böylelikle mekan özelliğine uygun seçim yaparak kullanmanız mümkün oluyor. Satın alabileceğiniz kanvas tablolarda tercih edilen temalar arasında ise kelebek, çiçek, dalga, güneş, bulut, şelale ve çizgiler bulunuyor. Kanvas tabloları duvarlarınıza uygun boyutlarda sipariş ederek kullanmanız mümkün oluyor. 

Salonlar İçin Yağlı Boya Tablo Modelleri 

Salonlarınız en fazla zaman geçirdiğiniz alanlardan olabiliyor. Bu durumda salonunuzun dikkat çekici, modern ve göze hitap eden özelliklere sahip olmasını istemeniz mümkün oluyor. Tablo Plus salon için yağlı boya tablolar alabileceğiniz adreslerin başında geliyor. Stoklarda salonunuza uygun olarak bulabileceğiniz onlarca yağlı boya modeli yer alıyor. Bu modeller arasında salon renginize ve dekorasyon tarzına uygun olanı seçip kullanabiliyorsunuz. 

Salonlar için yağlı boya tablo modelleri ise şunlardan oluşuyor; 3d, manzara, çiçek, soyut, hayvan, araç, insan, etnik, kadın ve şehir modelleri oluyor. Bu modeller incelerken yoğun yağlı boya ve yağlı boya dokulu modelleri görebiliyorsunuz. Salonlarınız için kullanabileceğiniz yağlı boya tabloların boyut seçeneklerini ise şunlar oluşturuyor; 35×50, 50×70, 60×90, 75×100, 90×120, 100×150 ve 120×200 cm oluyor. 

Modern Tablolar
Salonlar İçin Yağlı Boya Tablo

Yağlı Boya Tablolar Nasıl Korunmalıdır? 

Yağlı boya modern tablolar korumanız gereken dekorasyon ürünleri arasında bulunuyor. Bu tabloların öncelikle güneş ışığının ulaşmadığı duvar ve diğer alanlarda kullanmaya özen göstermeniz gerekiyor. Çünkü güneş ışınları boya renk ve dokusuna zarar veriyor. 

Yağlı boya modern tablolar silerek temizlenebiliyor. Ancak temizlik için mikrofiber bez tercih etmeniz ve bezin tabloda tüy bırakmamasına özen göstermeniz gerekiyor. Bunun dışında tabloları çok fazla toz alan ortamlardan korumanız gerekiyor. Toz oranının fazla olması temizlik ihtiyacını artıracağı için renk ve dokunun zarar görmesi kaçınılmaz oluyor. 

Kanvas Tablo Fiyatları 2023

Modern Tablolar
Modern Tablo

Salon, oturma odası, yatak odası ve çocuk odası gibi evinizin farklı alanları için modern tablolar kullanmanız mümkün oluyor. Bu tablolar oturacağınız veya misafir ağırlayacağınız odalarınızın daha hoş görünmesine yardımcı oluyor. Mekanlarınızın dekorasyonunu kolaylaştıracak tabloları tercih ederken ise fiyat konusuna önem vermeniz gerekiyor. 

Modern kanvas tablo 2023 fiyatları ise Tablo Plus tarafından uygun aralıklarla oluşturuluyor. Bu tabloların fiyatları ise 399 TL’den başlıyor. Tabloların fiyatları boyutları arttıkça artış gösteriyor.

Bu tablolar havale ile alışverişlerde %5 indirim ve vade farksız 3 taksitle satın alınabiliyor. 

Bilgilendirme

Sonuç

Tabloplus.com sizlere modern tablolar sunan güvenilir adreslerin başında geliyor. Birbirinden şık ve mekanlarınıza modernlik katacak tablolar bir tık uzağınızda bulunuyor. Bu tabloları tercih ederek dekorasyon ihtiyacınızı ortadan kaldırmanız mümkün oluyor. 

Tablo Plus sitesinde satılan modern tabloların boyut seçeneklerinin bulunması sayesinde mekanınıza uygun ürünü kolayca bulmanız mümkün oluyor. Ayrıca tabloları satın almanız durumunda ücretsiz kargo ve taksit imkanından yararlanabiliyorsunuz.

Modern Tablolar SS

Modern tablo nedir?

20. yüzyılın ortalarından günümüze kadar olan dönemi yansıtan sanat eserleridir. Bu tablolar, geleneksel sanatın sınırlarını zorlar ve farklı tarzlarda üretilebilirler. Soyut, deneysel, minimal, pop sanat ve diğer çağdaş sanat akımları bu tür tabloların ortaya çıkmasına katkı sağlamıştır.

Modern tablolar hangi tarzlarda olabilir?

Soyut resimler, figüratif resimler, deneysel çalışmalar, geometrik desenler ve daha fazlası modern tabloların içinde yer alabilir. Sanatçının kişisel tarzı ve ifade biçimi, tablonun hangi tarzda olacağını belirler.

Modern tabloların özellikleri nelerdir?

Soyut veya sembolik ifadeler: Gerçekçi tasvirler yerine soyut veya sembolik ifadeler içerebilir.
Canlı renkler: Bu tür tablolarda canlı ve çarpıcı renk paletleri sıkça kullanılır.
Deneysel teknikler: farklı boyama tekniklerini ve malzemelerini denemek için deneysel yaklaşımları içerebilir.
Anlamın çeşitliliği: İzleyicilere bırakılan geniş bir yorum alanına sahiptir.

Nedimeler Tablosu Hakkında

İlgili Bağlantılar

Boya Fiyatları

Saç Boyama Fiyatları

Fayans Fiyatları

Muharrem Eminoğlu
Muharrem Eminoğlu

Veri analizi ve raporlama süreçlerinde yenilikçi, sürdürülebilir iş hayatını benimsiyorum. Bilişim sektörü ve sektörde uygulanan pazarlama stratejilerini yakından takip ediyorum. Blog yazmayı seviyorum.



Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


error: