En İyi Threads Takipçi Satın Alma Siteleri

Threads, Instagram’ın 2019 yılında piyasaya sürdüğü ve 6 Temmuz 20223 tarihi ile yeniden aktif ettiği bir sosyal medya uygulamasıdır. Diğer tüm platformalarda olduğu gibi Threads’te de kullanıcılar düşüncelerini yazabiliyor, anlık fotoğraf ve video paylaşımı yapabiliyor, arkadaşlarıyla ve ilgisini çeken kullanıcılarla kısa sürede hızlı bir şekilde etkileşim kurabiliyor. Bu yazıda, en iyi Threads takipçi satın alma siteleri hakkında bilgilendirme yapacağız.

Threads

En İyi Threads Takipçi Satın Alma Siteleri
Sosyal Medya Uygulaması – Threads

Threads, Instagram hesabı ile bağlanarak direkt hesap açma imkanı sağlıyor ve Instagram hesabınız onaylı bir hesapsa Threads hesabınız da onaylı hesap olarak açılıyor. Instagram’dan aşina olduğumuz yakın arkadaşlar listesi Threads’te de yer alıyor. Threads gönderi paylaşımı, konum bildirimi, durum güncellemesi, yakın arkadaşlar gibi diğer platformlardan aşina olduğumuz pek çok aracı kullanıcılarına sunuyor. Instagram’la senkronize bir şekilde işlediği için Instagram’daki yakın arkadaşlar listesi kriter alınarak Threads algoritması tarafından bir yakın arkadaşlar listesi oluşturuluyor. 

Threads gerek sunduğu özellikler gerekse yenilikçi arayüzüyle kısa sürede büyük bir ivme yakalayacak gibi duruyor. İlk 24 saatte 30 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmış olmasını dikkate alırsak bu ivmenin epey hızlı yükseleceğini öngörmek zor olmayacaktır.

Threads’in Dikkat Çeken Özellikleri

  • Anlık fotoğraf ve video paylaşımı: Threads’te kullanıcılar anlık olarak çektikleri görsel içerikleri doğrudan arkadaşlarıyla paylaşabilir veya daha sonra paylaşmak için kaydedebilirler.
  • Hikaye paylaşımı: Kullanıcılar akışlarında sabit olarak kalması istemedikleri ya da anlık göstermek istedikleri içerikleri Threads’te hikaye olarak paylaşabiliyorlar.
  • Durum güncellemeleri: Twitter’daki tweet özelliği gibi kullanıcılar Threads üzerinde “Durum” özelliğini kullanarak anlık durum güncellemeleri yapabiliyorlar.

Threads Takipçi Satın Almak

Sosyal medya hesaplarınızın bilinirlik, güvenilirlik ve işletme hesapları içinse takipçi sayısını arttırmanın fayda sağladığı bir gerçek olarak bilinir. Threads takipçi satın al hizmetini kullanırken en iyi Threads takipçi satın alma sitelerinden birini kullanmak mağduriyet yaşamamanız ve güvenilir Threads takipçi satın alabilmeniz için önemlidir.

Bu yazıda en iyi Threads takipçi satın alma siteleri hakkında bilgilendirme sağlayıp gerçek zamanlı incelemelerimizi paylaşacağız.

En İyi Threads Takipçi Satın Alma Siteleri

Site AdıÖzellikleriEditör Puanı
SosyoraHızlı teslimat, gerçek takipçi, 24/7 destek10/10
SosyalifyGerçek takipçi, hızlı teslimat, 24/7 destek10/10
InstaAVMGerçek takipçi, organik yöntemler, hızlı teslimat10/9.9
SosyalDigitalGerçek takipçi, organik yöntemler, uygun fiyatlar10/9.9
MamaFollowersOrganik yöntemler, hızlı teslimat, canlı destek10/9.6
SosyalZoneÇekiliş takipçi, hızlı teslimat, 24/7 destek10/9.5
PapaDigiTürk takipçi, organik yöntemler, hızlı teslimat10/9.4
En İyi Threads Takipçi Satın Alma Siteleri
En İyi Threads Takipçi Satın Alma Siteleri
Threads

Sosyalify

Sosyalify kullanıcılarına tüm sosyal medya platformlarında görünürlüklerini arttırmalarını sağlayacak sosyal medya hizmetleri sunan, sektördeki yerini ve güvenilirliğini kanıtlamış, kısa sürede müşteri taleplerine cevap veren bir site olarak karşımıza çıkıyor.

7/24 canlı destek sistemiyle kullanıcıların merak ettikleri konulara ve ihtiyaçlarına çözüm sunuyorlar. Instagram, Twitter, TikTok, YouTube ve daha pek çok platformdan sonra Threads’in piyasaya sürüldüğü ilk saatler itibariyle Threads kullanıcıları için de takipçi, yorum, beğeni, retweet hizmetlerini piyasaya sunduklarını gördük ve başka hangi sitelerde hangi hizmetler var diye araştırmaya başladık. 

Pek çok sitede yukarıda bahsi geçen takipçi, yorum, beğeni, retweet hizmetleri aktif edilmeye başlanmıştı. Daha önceden takipçi vs alma deneyimimiz olmadığı için öncelikle siteleri araştırdık ve sosyalify hakkındaki yazılar, hakkında az şikayet olması gibi unsurlar ilk denemek istediğimiz site olmasını sağladı. 

Threads çok yeni bir platform olduğu için sitede yazanlardan daha fazla bilgiye ihtiyacımız vardı, öncelikle canlı destek ekibine WhatsApp’tan yazarak bilgi almak istedik. anlık dönüş sağladılar. %100 organik gerçek Türk hesaplardan takipçilerin gönderildiğini, gelen takipçilerin etkileşim sağladıklarını belirttiler. Dilediğimiz miktarda takipçi alabileceğimizi anlık olarak takibini yapabileceğimizi belirttiler. 

Threads, çok yeni bir platform olduğu için ve Sosyalify ilk kez deneyimleyeceğimiz için  düşük miktarda bir takipçi paketi satın alarak işlemimizi gerçekleştirdik. Belirttikleri gibi işlem 0-2 saat içinde ilk çeyrekte başladı. Kısa sürede takipçilerimiz tamamlandı. Profilleri incelediğimizde takipçilerin gerçek kişiler olduğunu gördük. Kısacası bize başlangıçta belirtilen hizmeti eksiksiz bir şekilde almış olduk.

Web sitelerinin tasarımı da diğer sitelerden ayrışan ve bize güven veren bir durum oldu. 

Bilgilendirme

Sosyora

Sosyora daha önce canlı yayın hizmeti satın aldığımız bir web siteydi. Threads hizmetlerini en ilk aktif edecek web sitelerinden olacağını düşünerek sosyora.com’u ziyaret ettik ve düşüncemizde haklı çıktık. Siteyi ilk ziyaret ettiğimizde sadece beğeni hizmeti açıktı. 

Hemen canlı destek hattına yazarak(sadece yazılı iletişim kuruyorlar) Takipçi hizmeti sağlayıp sağlamadıklarını sorduk. 8-10 dakika gibi kısa bir sürede bize dönüş sağlayacaklarını belirttiler. Belirttikleri gibi ortalama 10 dakika sonra dönüşleri sitelerindeki Threads takipçi satın al sayfasının linki ile oldu. 

Sosyal Medya - En İyi Threads Takipçi Satın Alma Siteleri
Sosyal Medya

Sosyora.com’u her canlı yayın açtığımızda katılımcısı satın almak için tercih etmemizdeki en önemli olan çözüm ve sonuç odaklılık prensipleri burada da bizi mutlu etti. %100 organik gerçek Türk Threads takipçi hizmetini önerdiler. 

Fiyatı biraz fazla geldi ama yine çözüm odaklı bir tutum izleyerek eski müşterileri de olduğumuz için %15’lik bir indirim kuponu tanımladılar. Yeni kullanıcılarını da bu noktada üzmeyeceklerinden eminiz. 

Çok düşük sayıda paketleri satışa açmaları bizim için büyük avantaj oldu. 25 takipçili paketlerinden satın aldık. Siparişimiz anlık işleme alındı, 40 dakika içinde ilk gönderimler başladı. her zamanki sosyora.com kalitesinde bize sözü verilen hizmet hesabımıza yansıtıldı.

Fiyat skalaları da şu an piyasa ortalamasında. Süreçte hizmetleri arttıkça daha uygun fiyatlı ve avantajlı hizmetler sunacaklarını da taahhüt ettiler.

Instaavm

instaavm.com güvenilir takipçi satın alma sitesi olarak her zaman karşımıza çıkardı, alışkanlıklarımızı kıramadığımız için mevcutta sipariş oluşturduğumuz siteleri bırakamadığımız için deneyimleyemediğimiz sitelerdendi. Threads’te diğer platformlarda tam istediğimiz noktaya ulaştıramadığımız başarımızı burada ilk fark edilenlerden olarak yapacağımıza inanarak tüm siteleri denemeye karar verdiğimiz için instaavm.com’dan da sipariş oluşturduk. 

instaavm.com’un otoritesine güverenek sağladığı işlemden şüphe etmeden whatsapp üzerinden konuşmaya gerek görmeden siparişimizi oluşturduk. sosyalify ve sosyora’ya göre fiyatları biraz daha yüksekti. en küçük paketini tercih etmek durumunda kaldık. Herhangi bir şifre paylaşımı yapmadan Threads profil linkimizi girerek siparişimizi oluşturduk. Canlı destek ekibine yazdık 30 dakikada işleme alınacağını, eksiksiz gönderim yapacaklarını belirttiler. 

30 dakikayı biraz geçtiğinde profilimiz hareketlenmeye başladı. Takipçilerimizin gönderimi başlamıştı.

SosyalDigital

Sosyaldigital daha önce denemediğimiz sitelerdendi. Threads takipçi satın alırken daha önce denemediğimiz sitelere başvurmamızın nedeni yazımızda bahsi geçen sosyalify, sosyora, instaavm.com sitelerininin Threads hizmetlerinde diğer siteleri geride bırakmalarından ve daha güncel olmalarından kaynaklandığını düşünüyoruz. sosyaldijital de farklı tasarımı ve hizmet çeşitliliğiyle dikkatimizi çekti. Öncelikle siteyi biraz kurcaladık, hangi hizmetleri sağladığına baktık. oldukça geniş bir hizmet yelpazesi ve sitenin kolay bir kullanımı vardı. Threads hizmetleir sayfasına girdiğimizde takipçi, beğeni ve yeniden paylaşma hizmetleri sunduklarını gördük. 

Canlı destek hattına yazdığımızda kısa sürede dönüş aldık ve hem süreç hem de hizmet hakkında bilgilendirildik. Fiyatları piyasanın ortalamasındaydı. Güven paketi seçeneğinden faydalandık. Yabancı kullancılardan oluşuyordu ama bunu sorun etmedik çünkü daha öncesinde Türk takipçiler satın almıştık ve satın alımlarımıza devam edecektik.

Sosyaldigital üzerinden oluşturduğumuz sipariş de bize anlatıldığı kalitede ve hızda teslim edildi.

Threads Takipçi Hilesi

Threads takipçi hilesi araçları şu anda sınırlı sayıda kullanıma açılmış durumdadır. Bu araçlar ücretsiz Threads takipçi kazanmanıza, henüz yeni olan bu platformda şifresiz Threads takipçi arttırmanıza olanak sağlar. Bu araç için Sosyalify kullanıcılardan ücret talep etmeden sınırlı sayıda ücretsiz takipçi göndererek hizmeti sağlar. Bedava threads takipçi hilesi kullanımında bile şifre talebinde bulunmayan Sosyalify, günde 500 adete kadar ücretsiz threads takipçi hilesi aracından gönderim yapmaktadır

Threads Takipçi Satın Alma Hakkında Video

Ücretsiz olarak sağlanan Threads takipçi hilesi sistemi ile kullanıcılar yeni açacakları hesaplara, düşük seviyede takipçi kazanabilir. Örneğin sitede geçireceğiniz her 10 dakikada bir, 5 adet ücretsiz threads takipçi kazanabilirsiniz.

Threads takipçi hilesi sistemlerini kullanırken, sitelere dikkat etmeniz gereken en önemli konulardan biri hile araçlarında sizden şifre talep etmiyor oluşu olmalıdır. Ücretsiz takipçi göndereceğini iddia eden threads takipçi kasma uygulamaları sizden şifre isterse o site ile hiç bir bilginizi paylaşmadan çıkış yapmanız önerilir.

En iyi Threads Takipçi Satın Al SSS

Threads takipçi satın aldığımda gelecek kişiler gerçek mi?

Evet, en iyi Threads takipçi satın alma sitelerinden güvenilir olarak satın alacağınız Threads takipçileri tamamı gerçek aktif hesaplardan profilinize hızlı bir şekilde gönderilmektedir.

Threads Takipçi Siparişi Nasıl Verilir?

Güvenilir Threads takipçi satın alma sağlayıcılarından birinden örnek verecek olursak Sosyalify web sitesini ziyaret edip Threads kategorisine giderek, paketinizi seçip “Satın Al” botununa basıp Threads profil bağlantınızı yazarak ve bilgilerinizi girerek güvenilir bir şekilde Sosyalify üzerinden Threads Türk takipçi satın alabilirsiniz.

Threads Takipçi Satın Alırken Şifrem İsteniyor mu?

Bu yazıdaki sitelerin tamamı güvenilir Threads takipçi hizmeti sunduklarından ötürü, sizden hiçbir şekilde şifre talebinde bulunmaz. Kişisel bilgi ve hesap şifrenizi talep eden Threads takipçi sitelerinden uzak durmanız önerilir.

İlgili Bağlantılar

Sorumluluk Reddi Beyanı

Instagram Hesap Silme

Instagram Hesap Açma

VPN Nedir

En İyi Antivirus Programı

QR Kod Oluşturucu

Muharrem Eminoğlu
Muharrem Eminoğlu

Veri analizi ve raporlama süreçlerinde yenilikçi, sürdürülebilir iş hayatını benimsiyorum. Bilişim sektörü ve sektörde uygulanan pazarlama stratejilerini yakından takip ediyorum. Blog yazmayı seviyorum.



Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


error: