Duty Free Shop Sigara Fiyatları

Free Shop SigaraFiyatları
Camel Free Shop Fiyatı19,00 €
Camel Blue Free Shop Fiyatı19,00 €
Winston Free Shop Fiyatı19,00 €
Winston Deep Blue & Dark Blue19,00 €
Marlboro Free Shop Fiyatı 26,00 €
Marlboro Kırmızı Free Shop Fiyatı26,00 €
Marlboro Double Fusion Purp26,00 €
Parliament Fiyatları34,00 €
L&M Blue Free Shop Fiyatı24,00 €
Kent Spark White Free Shop Fiyatı26,00 €
Kent Convertib Free Shop Fiyatı26,00 €
Free Shop Sigara Fiyatları 2024
sigara
sigara

Free Shop Sigara Fiyatları

Görüldüğü üzere, Duty Free Shop mağazalarında satılan sigara fiyatları, Türkiye’de satılan sigara fiyatlarına göre ortalama %50 ila %70 daha düşüktür. Bu durum, yurtdışı seyahat eden sigara tiryakileri için önemli bir avantajdır.

Duty Free Shop mağazalarında sigara satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Öncelikle, Duty Free Shop mağazaları, Türkiye’ye giriş yapan yolcular için belirli bir alışveriş limiti belirlemiştir. Bu limit, kişi başına 3 karton sigaradır. Bu limitin üzerinde sigara satın almak isteyen yolcuların, gümrükte vergi ödemeleri gerekmektedir.

İkinci olarak, Duty Free Shop mağazalarında sigara satın alırken, sigaraların paketlerinin hasarlı olmamasına dikkat etmek gerekir. Hasarlı paketlerdeki sigaralar, gümrükte iade edilememektedir.

Duty Free Shop Sigara Fiyatları 2024

Duty Free Shop mağazalarında sigara satın alırken, sigaraların son kullanma tarihine dikkat etmek gerekir. Son kullanma tarihi geçmiş sigaralar, sağlığı tehdit edebilmektedir.

Karekod Blog

Ülkere Göre Sigara Fiyatları

ÜlkeFiyat (Dolar)
Avustralya20,28
Yeni Zelanda18,46
Norveç13,32
İrlanda13,30
İngiltere12,22
İzlanda11,12
Kanada10,57
Singapur10,15
Türkiye9,92
Suriye0,19
Mısır0,24
Irak0,25
Ülkere Göre Sigara Fiyatları

Duty Free Shop mağazalarında sigara satın almayı planlayan yolcuların, bu hususları göz önünde bulundurmaları gerekmektedir.

Ülkelere göre sigara fiyatları, o ülkenin vergi politikası, sigara tüketimi ve ekonomisi gibi faktörlere bağlı olarak değişmektedir. Genel olarak, gelişmiş ülkelerde sigara fiyatları, gelişmekte olan ülkelere göre daha yüksektir. Bunun nedeni, gelişmiş ülkelerde hükümetlerin, sigara tüketimini azaltmak ve halk sağlığını korumak için vergileri artırma yoluna gitmesidir.

2024 yılı itibarıyla, dünyada en pahalı sigaralar Avustralya, Yeni Zelanda ve Norveç’te satılmaktadır. Bu ülkelerde, 20’lik sigara paketinin fiyatı, 20 dolar veya daha fazladır. Türkiye’de ise, 20’lik sigara paketinin fiyatı, ortalama 10 dolar civarındadır.

Dünyada en ucuz sigaralar ise, Suriye, Mısır ve Irak’ta satılmaktadır. Bu ülkelerde, 20’lik sigara paketinin fiyatı, 1 dolardan daha azdır.

Dipnot: Güncel Free Shop Alkol Fiyatları

Muharrem Eminoğlu
Muharrem Eminoğlu

Veri analizi ve raporlama süreçlerinde yenilikçi, sürdürülebilir iş hayatını benimsiyorum. Bilişim sektörü ve sektörde uygulanan pazarlama stratejilerini yakından takip ediyorum. Blog yazmayı seviyorum.



Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


error: