Dna Hotel Dalyan +14 Adult Only

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan, caretta caretta kaplumbağaları, İztuzu plajı, görkemli kral mezarları, Kaunos antik ve kanalda yapılan tekne turları ile ünlüdür. Dalyan sessiz ve sakin yapısı, mükemmel havası ile ingiliz turistlerin gözdesi durumundadır. Turizm sezonu ortalama 7 ay sürmekte, hava sıcaklığı ise 30 derece üzerinde olmaktadır.

İztuzu plajı Avrupa’nın en iyi plajlarından biri olarak seçilmiştir. Mavi bayraklıdır. 4,5km gibi eşsiz uzunluğa sahip kum plajıdır. İztuzu plajı hemen derinleşmediği için çocuklar ve bebekler için uygundur. Caretta caretta kaplumbağaları yılın belli dönemleri yumurtlamak için İztuzu plajına gelmektedirler. İztuzu plajı giriş kapısının hemen sağında olan yolu takip ettiğinizde Kaptan June kaplumbağa rehabilitasyon merkezi bulunmakta, içerisinde yaralı ve yavru kaplumbağalarıda ziyaret edebilirsiniz.

Kaunos kral mezarları
Kaunos kral mezarları

Dalyan kral mezarları ve Kaunos antik kenti ise Kaunos medeniyetin muhteşem eserlerindendir. Dalyan kanalında kral mezarlarını görebilirsiniz. Size adeta bir zaman yolculuğuna çıkarır. Dalyan kral mezarlarının perslerin veya Büyük İskender’in istilası üzerine yarım kaldığı düşünülmektedir.

Dna Hotel Dalyan

Dna Hotel Dalyan 2021 yılında hizmete girmiş, 5 yıldızlı otelleri kıskandıracak özellikleri sahip bir butik otel. 14 yaş üzeri misafir kabul ediyor ve oda kahvaltı konseptinde hizmet veriyor. Birbirinden farklı özelliklerde üst düzey rahatlık ve konfor sunan 13 adet odası ve mükemmel bir tuzlu su yüzme havuzu bulunuyor. Havuz girişli oda, havuz manzaralı oda, standart oda ve çatı katı odaları şeklinde oda tipleri bulunuyor.

Google, Tripadvisor, Booking ve Trivago gibi seyahat siteleri üzerinde yapılan dalyan otel aramalarında yüksek puan ve yorumları ile sıralarda çıkmaktadır.

Dna Hotel Dalyan - Oda
Dna Hotel Dalyan – Oda

Odalarında Penelope ve Yataş marka yatak ürünleri, yüksek hızlı kablosuz internet, minibar, yastık menüsü, Nespresso kahve makinesi, çay kahve seti, D-smart yayın, Netflix ve Amazon Prime video gibi uygulamalarında bulunduğu 108cm 4K led televizyon, doğal zeytinyağı içeren banyo buklet ürünleri, oda içinden kontrollü merkezi sistem klima, laptop tipi kasa, çalışma masası, berjer gibi özelliklere ve mükemmel bir dekorasyona sahip.

Dna Hotel Dalyan doğal tuzlu su yüzme havuzuna sahip. Klor ve kimyasal madde içermeyen tamamen doğal aynı deniz suyu gibi bir yüzme havuzu imkanı sunuyor. Yüzme havuzunun yanında cafe bistro mevcut. Alköllü ve alkölsüz içecekler, lezzetli yemekler ve atıştırmalıklar sunuluyor. 

Otel dalyan şehir merkezi ve tekne turlarına 5 dakika yürüme mesafesinde, İztuzu plajına 13km, dalaman havalimanına ise 30km mesafede bulunmaktadır.

Dna Hotel Dalyan

Rezervasyon için tamamen güvenli olarak dnadalyan.com adresinden veya +90 545 302 42 29 numaralı telefon / whatsapp üzerinden yapabilirsiniz.

İletişim

Dalyan mah. Gülpınar cad. No:61 Ortaca / Muğla

+90 545 302 42 29

dnadalyan.com

Dna Hotel Dalyan
Dna Hotel Dalyan rezervasyon numarası nedir?

0545 302 42 29 Nolu telefon numarası üzerinden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

İlgili Bağlantılar

Araç Kiralama Fiyatları

2023 Yılı Resmi Tatiller

Alaçatı Otel Fiyatları

Cunda’da Tatil



Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


error: