Binance Referans Kodu: C15HJGN1

Bu kılavuz Binance borsasına kayıt olacak üyelere tavsiye niteliğinde bilgiler vermektedir. Binance referans kodu olan C15HJGN1 ile üye olduğunuzda %20 işlem ücreti indirimi ile birlikte  çeşitli kayıt bonusları alacaksınız. Bu yazıda, Binance referans kodu nedir? nereden alınır? gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Binance Referans Kodu Ne İşe Yarar?

C15HJGN1 referans kodu Binance’te %20 ile en yüksek komisyon indirimi sağlayan koddur. Binance’e kayıt olmak isteyen kullanıcılar kripto para alım ve satım işlemlerinde daha az komisyon ödemek için referans kodu kullanmaktadır. Ayrıca Binance üyeliği açtıktan sonra siz de referans kodu oluşturarak arkadaşlarınızla paylaşabilir ve arkadaşlarınızın yaptığı işlemlerden komisyon geliri elde edebilirsiniz. Binance referans kodunun ne işe yaradığını daha kolay anlamak için bir örnek verelim; Binance’e 1.000 dolar para yatırdığınızı varsayalım ve bir ayda toplamda 30 alım 30 satım olmak üzere 60 işlem yaptığınızda 60.000 dolarlık işlem hacminiz olur.

  • Bu durumda Binance’e 60 dolar komisyon ödersiniz.
  • %20 referans kodu ile üye olduğunuzda ödeyeceğiniz komisyon 48 dolar olur.
  • Ayrıca spot cüzdanınızda BNB coin bulundurursanız ödeyeceğiniz komisyon %25 daha düşer ve böylece 36 dolar ödersiniz.
  • Toplamda %40 daha az komisyon ödemiş olursunuz.

Binance, 250’yi aşkın kripto para çeşitliliğiyle 2017 yılından bu yana dünyanın en güvenilir borsası konumundadır. Kripto para dünyasının fırsatlarından faydalanmak için Binance’e hemen üye olun!

Referans Kodu
Binance Referans Kodu Nedir?
BinanceBuradan üye olabilirsiniz!
Referans KoduYZLO35M6
Komisyon indirimi%20 + %25
Geçerlilik süresiÖmür boyu
Binance Komisyon Oranları

Binance Üyelik Adımları

  1. Binance mobil uygulamasını indirin ve hesap oluştur bağlantısına tıklayın.
  2. Mobil uygulamadaki kayıt ekranına e-posta ve şifre girdikten sonra referans kimliği kutucuğuna C15HJGN1 yazın ve kayıt ol butonuna tıklayın.
  3. Kayıt olduktan sonra Binance uygulamasına girin ve sol üstte bulunan ayarlar simgesine dokunun.
  4. Burada kimlik doğrulama (KYC) işlemi yapmanız gerekmektedir.

Binance Kimlik Doğrulama İşlemi Nasıl Yapılır?

Binance borsasında kimlik doğrulama işlemi yapmadan para çekimi yapamıyorsunuz. Bu yüzden mutlaka kimlik doğrulama adımlarını eksiksiz olarak tamamlamalısınız. Kimlik doğrulama işlemini aşağıdaki adımları izleyerek tamamlayabilirsiniz.

  1. Binance uygulamasına girin ve [ayarlar-profil-kimlik] yolunu takip edin.
  2. Ülke seçiminizi yaptıktan sonra kimlik, ehliyet veya pasaport seçeneklerinden devam etmek istediğinizi seçin.
  3. Kimlik kartınızın ön ve arka tarafını aydınlık bir ortamda çekip gönderin.
  4. Telefonunuzun ön kamerasını açıp selfie çekin.
  5. Son aşamada ekranda karşınıza çıkan talimatları taklit etmelisiniz. Başınızı öne arkaya çevir, ağzını açıp kapat gibi komutları yaptıktan sonra kimlik doğrulama onayı için e-postanızı kontrol edin.

Binance Komisyon Ücretleri

  • Aylık işlem hacmi 50 BTC’nin altında olan kullanıcılar için komisyon ücreti %0.01’dir. Yani 1.000 USDT değerinde işlem yaparsanız 1 USDT komisyon kesilir.
  • Binance’e kripto ağı ile yatırım ücretsizdir.
  • Binance’e kredi kartı ile para yatırmada %2 komisyon almaktadır. Bankanın alacağı komisyon oranı ise değişkenlik göstermektedir.

Binance Kredi Kartı İle Nasıl Para Yatırılır?

Binance uygulamasında [anasayfa]>[banka/kredi kartı ile para yatırma] yolunu izleyin. Kart bilgilerinizi girdikten sonra yatırım yapmak istediğiniz miktarı yazarak devam edin. Yatırdığınız miktarın %2’si kadar komisyon alınmaktadır. Örneğin 10.000 TL yatırdığınızda 200 TL komisyon alınmaktadır. Para yatırımı başarıyla gerçekleştikten sonra spot cüzdanınızdan kripto para alım satım işlemlerine başlayabilirsiniz.

BNB Satın Alarak Daha Az Komisyon Ödeyin!

Binance hesabınıza giriş yaptıktan sonra sol üstte bulunan profil simgesine dokunun. Ardından isminizin veya Binance ID’nizin yazdığı alana tıklayın ve sonrasında “İndirim kazanmak için BNB kullan” bağlantısındaki düğmeyi sağa kaydırın. Bu işlemi yapabilmeniz için hesabınızda BNB coin bulundurmanız gerekmektedir. Düğmeyi aktifleştirdikten sonra %20 referans kodu indirimine ek olarak komisyonları BNB coin ile ödeyeceğiniz için ek %25 komisyon indirimi tanımlanacaktır. Böylece normal üyelere göre %40 daha az komisyon ödemesi yapacaksınız. Kaynak: https://blog.r10.net/kripto-para/binance-referans-kodu-ul2m4eb8

Binance Referans Kodu

İlgili Bağlantılar

Tanıtım Yazısı

Binance Karekod

Backlink Nedir

Instagram PP Büyütme

Instagram Hesap Silme

Muharrem Eminoğlu
Muharrem Eminoğlu

Veri analizi ve raporlama süreçlerinde yenilikçi, sürdürülebilir iş hayatını benimsiyorum. Bilişim sektörü ve sektörde uygulanan pazarlama stratejilerini yakından takip ediyorum. Blog yazmayı seviyorum.



Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


error: