Arçelik Çeyiz Seti Modelleri ve Fiyatları

Yeni evlenecek çiftler için Arçelik çeyiz seti kampanyaları yapmaktadır. Bu sayede evinizin ihtiyacı olan tüm beyaz eşyalarınıza çok daha uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Evlilik süreci çoğu insanda alınacak ürünler düşünüldüğünde gerginlik yaratmaktadır. Kişiler doğru ürünleri bulma yolunda zorlanmakta ya da kampanya ararken çok fazla araştırma yapmaktan bunalmaktadır.

Arçelik yıllardır sektöründe öncüler arasında yer alan bir firma olarak konumunu korumuş bir firmadır. Kampanyaları ile de sektörde daha cazip olmaya devam etmektedir. Gerek yerli firması olması, gerekse yıllardır çok gelişim sağlamış olan servis ağı ile sizlere konforlu bir deneyim sunmaktadır. Evlilik öncesi eşyalarınızı seçerken rahatça tercih yapabileceğiniz ve tüm ürünlere ulaşabileceğiniz Arçelik Yetkili Bayisi olan Gönül Sokak web sitesi üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Gönül Sokak
Gönül Sokak

Yeni evlenenler, mutfağını ve evini yenilemek isteyenler için en önemli nokta aslında eşyaların kalitesi ve servis imkanlarıdır. Bu konuda önemli olan aldığınız ürünlerin kalitesi ve aldığınız yerin ürünün yetkili bayisi olması çok önemlidir. Çünkü servis imkanları aldığınız ürünün uzun süreli kullanımı açısından çok önemlidir. Kimse aldığı ürünlerin bozulmasını istememektedir. Fakat bozulması durumunda ise servis ayrıcalıkları çok önemli bir nokta olmaktadır.

Çeyiz setlerinde iki ayrı kampanya yapılmaktadır. Bunlardan ilki küçük ev aletlerinin yer aldığı paketler, diğeri ise beyaz eşyaların içerisinde bulunduğu paketlerdir. Bunları birlikte aldığınız paketler bulunmamakta fakat indirimli aldığınızda toplu halleri ile çok daha uyguna gelmektedirler. İsterseniz beyaz eşya paketlerinin içlerinde Tv modellerinin de eklendiği çeyiz paketi kampanyaları mevcuttur.

Artan fiyatlarla sizleri rahatlatmaya çalışan firmalar sizler için kampanyalı satışlar tasarlamaktadırlar. Bu sayede ihtiyacınız olan ürünleri daha uyguna almanız mümkün olmaktadır. Ankastre setler her zaman evini yenilemek isteyen ve yeni evlenenler için olmazsa olmazlardandır. Evin tamamlayıcısı olan bu ürünler mutfağınızın baş tacı olmaya aday ürünlerdir.

Genel de tercih edilen gri modellere ek olarak beyaz ve siyah modellerde yıllardır modası geçmeyen tercihler arasında yer almaktadır. Vintage görünümlü ürünlerde kırmızı ve yeşil tonlamalarda tercih edilmektedir fakat bunlar güncel ürün gruplarında bulunmayan renklerdir. Eski görünümlü olarak tercih edeceğiniz ürünlerde bu özellikleri de arayabilirsiniz.

Arçelik Çeyiz Seti Modelleri

Arçelik Çeyiz Seti
Arçelik Çeyiz Seti

Arçelik çeyiz seti modelleri düşünüldüğünde ilk akla gelenler gri ankastre ürünler olmaktadır. Bunun sebebi siyah kadar toz tutmayıp, beyaz kadar da kirini belli etmemeleridir. Bu renge sahip ürünlerde fiyat farklılığı olabilmektedir. Bunun sebebi ise her koşulda daha kolay bir kullanım sunmalarıdır. Ve inox olan bu modellerde parmak izi tutmaması gibi özelliklerin olmasını isterseniz fiyat da minik bir oynama söz konusu olabilir.

Herkesin seveceği genel geçer modellere ek olarak ekstra tercihlerinizin arasında olabilecek olan cam modeller ve indüksiyon özelliğine sahip modeller de üretimler arasında yer almaktadır. Mutfağınızı ve evinizi istediğiniz şekilde düzenleme imkanı sunan bu ürünler sayesinde artık evinizde daha mutlu hissedeceksiniz.

Birden fazla model, çeyiz paketleri içerisinde birleşmekte ve istekleriniz doğrultusunda bu paketleri şekillendirebilmektesiniz. Bu sayede aslında isteklerinizi en uygun fiyatlarla bir araya getirmek artık çok kolaylaşmıştır. Kampanyadaki bir çeyiz setine bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Tabi ki hazır oluşturulmuş olan o setler daha uyguna gelebilmektedir. Ama uygun fiyatlarla sizlerin de kafasındaki çeyiz paketini oluşturma fırsatı olmaktadır.

Materyali cam olan ocak modelleri temizleme açısından çok tercih edilen modeller arasındadır. Aynı şekilde indüksiyonlu ocaklar ise indüksiyon tabanlı tencereler ve tavalar ile kullanıldığında çoğu kişinin ciddi yanıklar yaşamasını önlemektedir. Bu sebeple çocuklu ailelerin tercihleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Üzerinde parmak izi bırakmayan modeller yoğun tempoda çalışanlar için en ideal ürünlerden olmaya devam etmektedir. Yoğun tempoda çalışıp her zaman temizlik yapamayanların kurtarıcısı olan bu beyaz eşya çeşitlerinde en çok kullandıklarımız arasında buzdolabı, ankastre fırınlar ve bulaşık makineleri gelmektedir. Çeyiz paketi arayışlarınızda bu özelliklere göre de arama yapabilirsiniz.

Akıllı olarak çalışan ve programlamalar sayesinde istediğiniz saat ve dakika da çalışarak sizleri iş yüklerinden kurtaran modeller günümüzde çok tercih edilmektedir. Çeyiz paketi düşünüldüğünde bu özellikler olduğunda tabi ki fiyatta artış olmaktadır. Fakat çalışanlar için çözümler sunan bu ürünleri kullanmak da oldukça basittir ve kolaydır, bu sayede hayatınız kolaylaşacaktır. Wifi özellikli modeller ile de aynı alandayken ortak wifi ağı üzerinden komut verebilir ya da dışarıdayken komut vererek çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın gibi ürünlerinizi çalıştırabilirsiniz.

Arçelik Çeyiz Seti Fiyatları

Arçelik çeyiz seti fiyatlarında düğün paketi olarak tercih edildiği için daha uygun fiyatlar söz konusu olmaktadır. Evleneceklere destek olacak bu çeyiz paketi kampanyalarında sizlere en uygun modelleri ve fiyatları bulabilirsiniz. Fiyatlar kampanya dönemlerinde ve firmaların kendi yaptıkları kampanyalarla değişmektedir fakat her zaman sizin yararlanmanız için hazırlanmış fiyatlar düğün paketi adı altında sizlere sunulmaktadır.

Bu sebeple yılın her zamanı uygun fiyatlı ürünleri bulmanız mümkün olmaktadır. Dayanıklı tüketim malları düşünüldüğünde ilk sıralarda Arçelik markası yer almaktadır. Bu da onu vazgeçilmez bir tercih yapmaktadır. Ürünlerinin üstün kalitesiyle paralel olarak bir fiyatlandırma politikaları söz konusudur. Fakat bu fiyatlandırmalar yine de alıcılar düşünülerek yapıldığı için düğün paketi gibi kampanyalı ürün topluluklarında uygun fiyatlar görülmektedir.

Küçük ev aletlerinde eksikleriniz var ise bunu ister hediyeli paketler alarak hediyesinde ihtiyacınızı seçerek alabilir, isterseniz de ihtiyaçlarınızın toplu olduğu düğün paketleri ile indirimli olarak temin edebilirsiniz. Akıllı ürünler her zaman fiyatlandırmada karşınıza daha fazla fiyat çıkarmaktadırlar. Bu yüzden ilk kararınızı akıllı ürünler mi yoksa normal ürünler mi olmalı olarak karar vermelisiniz.

Çeyiz Seti Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz

Gönül Sokak Çeyiz
Gönül Sokak – Arçelik Çeyiz Seti Modelleri

Çeyiz seti alırken çalışma temponuza ve bütçenize göre kararlar vermelisiniz. Burada bütçeniz en önemli unsurdur. Bütçe dahilinde en doğru kararları vermek için doğru araştırmaları yapmak çok önemlidir. Alacağınız zaman dilimini belirlemek ve ona göre hareket etmeniz de çok önemlidir. Çünkü satın alacağınız ve taşınmasının yapılacağı zaman da önemlidir. İndirim zamanlarında alırsanız ürünlerinizin sizlere ulaşması zaman alacaktır.

Düğün paketi seçimleriniz çok önemlidir, sizler için doğru çözüm olacak modelleri seçmeniz sizin hayatınızı kolaylaştıracaktır. Çünkü çeyiz paketi olarak seçeceğiniz beyaz ürünlerde leke gösterme daha büyük bir sorun olmaktadır. Olası kirlenme durumlarında düzenli olarak temizleme imkanınız olacak ise ya da yoğun kirlenme yaşayacağınız kadar fazla yemek yapmıyorsanız idealdir.

Siyah modeller şık durdukları için çok tercih edilirler fazla oranda kir göstermezler fakat çok büyük oranda toz göstereceklerdir. Ve her gün silseniz bile bu durumla karşılaşmanız çok yüksek oranlıdır. İnox yani gri ürünlerde ise bu durum hem kir gösterme hem de toz gösterme durumunda oldukça azdır. Gri olan modellerde ise üzerlerinde parmak izi tutma sorunları vardır.

Bu soruna çözüm olarak da çeyiz paketinde mat inox modellere bakabilirsiniz. Mat modellerde fiyatlar biraz artmakta ama tüm konforu da kendisinde bulundurmaktadır. Bu yüzden düğün paketinde size yansıyacak küçük miktarları kabul etmeyi düşünebilirsiniz. Tüm beyaz eşyalarınızı ve küçük ev aletlerinizi inox model seçerek bir set yapmanız da mümkün olmaktadır.

Arçelik Çeyiz Seti Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Arçelik çeyiz paketi ürünlerinde en çok sorulan sorular düğün paketi ürünlerinin ne kadar sürede elinize ulaşacağı ve buna benzer bir sürü sorudan meydana gelmektedir. İşte sizler için derlediğimiz sorular ve cevapları;

Düğün paketi ürünlerim elime ne kadar sürede ulaşır: Standart gönderim sürelerinde elinize ulaşmaktadır. Mutlaka aldığınız yerden bilgisini edininiz.

Ürünlerimi kendim mi açmalıyım, yoksa yetkili servisi mi beklemeliyim: Ürünlerinizi mutlaka yetkili servisi bekleyerek, gelen görevli kişiler tarafından paketlerinin açılması ile kurdurmalısınız.

Düğün paketi almak tek tek almaktan daha mı avantajlı: Evet, tek tek aldığınız da toplu indirim oranlarından yararlanamadığınız için düğün paketi ürünleri çoğu zaman daha avantajlı olmaktadır.

Evime ürün alırken düğün paketi seçeneklerine bakabilir miyim: Evet, bakabilirsiniz. Evlenme koşulu ve şartı aranmamaktadır. Fakat mutlaka öncesinde alacağınız firmaya danışarak satın alma işlemlerinizi gerçekleştiriniz.

Düğün paketi aldım servis imkanları farklı mı: Hayır, servis imkanları aynıdır. Cihazlarınızın arızalanması sonucu servise gönderiminizi satın alma işlemini gerçekleştirdiğiniz firma ile irtibata geçerek sağlayabilirsiniz.

Bu sizler için derlediğimiz sorular, en çok karşılaşılan sorulardır. Sizler için cevaplandırdığımız bu sorular üzerinden aklınıza takılan noktaları aydınlatmış olacaksınız. Alacağınız firmalara danışarak ve onlardan detaylı bilgiler alarak da bu konulara cevaplar ve çözümler bulabilirsiniz. Mutlaka pişman olmamak için detaylı olarak araştırmanız ve konu üzerine düşünmeniz de fayda vardır.

Arçelik Çeyiz Seti Modelleri

İlgili Bağlantılar;

Düğün Salonu Fiyatları

Düğün Masrafları Ne Kadar Tutuyor?

Muharrem Eminoğlu
Muharrem Eminoğlu

Veri analizi ve raporlama süreçlerinde yenilikçi, sürdürülebilir iş hayatını benimsiyorum. Bilişim sektörü ve sektörde uygulanan pazarlama stratejilerini yakından takip ediyorum. Blog yazmayı seviyorum.



Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


error: